Mesela Akbil’in olduktan sonra dışarıda lüks yemek yeme, simit ye, haksız mıyım
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gezmek için ciddi manada paraya ihtiyaç var paraya ihtiyaç yok benim de çok param yok diyenlerin ya çok paraları var ya da aileleri kocaları filan finanse ediyo kendilerince dalga geçmek aşağılamak gösteriş yapmak için öyle diyolar. Ama şunu ben de merak ediyorum bu kadar çok insan bu kadar çok yer gezebiliyosa bizim millette sağlam para var onu anladım
Zihniyete bagli, hayir diyenler nelerden mahrum kaldiginin farkinda degil ve kendilerine kolay isleri cok zorlastirip buyuterek yasiyorlar hayati. Benim icin ise adi gezmek ise cebinde 50 krs olmadan da gezerim
Haklısın bence! 🙌 Gezmek dediğin illa ki parayla lüks şeyler yapmak demek değil ki. Bazen bir Akbil'le çıkıp şehrin tadını çıkarmak, simit yemek, mis gibi hava almak da en güzeli. Önemli olan o anın keyfini çıkarmak bence. Küçük bütçelerle de harika anılar biriktirebilirsin! 😉 Hayat, dengeyi bulmakla ilgili sonuçta.
Cevap
8Cevap
O gezmek olmuyor o yaşamaya çalışmak oluyor senin dediğin.
Öyle olmuyo boş boş gez nereye kadar, canın bişey istediğinde alamadığında, anlık bi durum olduğunda gidecek paran olmadığında insan o psikolojiyle rahat gezemiyor
Eğer sevdiğin le geziyorsan ztn paranın bi değeri yok
1000 lirayla yayan piyasaya çıkıyom 3 saat idare ediyo beni sonra eve geliyom
Vallaha anlayışlı güzel kız sana da merhaba
sabah sabah kuzenime sinir oldum eee biz fakiriz tamam anladık fakirizde gezmeyecek miyiz hem her şey lüks olsun istiyo hemde neyse işte anladın sen
Öyle zaten ben onlarla yarışamam valla devam etsinler yapmacık şey
Akbil basıp lüks bi mekana gitmem ahshshsh
Böyle biriyle her yeri gezerim her şey bana ait🤣
Sen öyle yaşa
Aynen öyle
Elbette
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?