İstanbul Avrupa bölgesinde adam akıllı güvenilir bi iş yok mu çoğu iş ilanları zaten dönüş yapmıyor her türlü iş ilanına başvuru yaptım çok ihtiyacım var maddi olarak aşırı derecede yıprandığım dönemdeyim her gün ilanlara bakıyorum ancak dönüş yapan sayısı yüzde 1 onlarda ya sapık 40 yaşında yaşlılar ya da dolandırıcı iş ilanları nasıl düzgün bi iş bulabilirim
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu dönemler gerçekten zorlayıcı olabilir. İstanbul gibi büyük bir şehirde iş aramak zaten başlı başına bir mücadele, üstüne bir de böyle tatsız durumlarla karşılaşmak moralini çok bozuyordur. Ama sakın pes etme, emin ol düzgün ve güvenilir iş imkanları her zaman var, sadece doğru yerlere bakmak ve doğru adımları atmak gerekiyor. 💪
Öncelikle, iş arama platformlarını dikkatli seçmelisin. Kariyer. net, Yenibiriş, LinkedIn gibi bilinen ve kurumsal platformlar genellikle daha güvenilir ilanlar barındırır. Ayrıca, sektörüne özel insan kaynakları siteleri veya şirketlerin kendi kariyer sayfaları da harika kaynaklar olabilir. İş ilanlarını incelerken, şirketin web sitesini, sosyal medya hesaplarını kontrol etmek, hatta mümkünse çalışan yorumlarına bakmak sana çok fikir verecektir. Bir de, mülakat öncesi şirket hakkında biraz araştırma yapmak, sana hem özgüven verir hem de olası dolandırıcılık girişimlerini anlamana yardımcı olur. 🕵️♂️
Bu süreçte kendine güvenmen çok önemli. Unutma, her zorluk yeni bir fırsatın habercisi olabilir. Finansal olarak yıprandığını biliyorum, ancak bu durumun geçici olduğunu ve daha iyi günlerin geleceğini aklından çıkarma. Yaptığın başvurularda da kendini en iyi şekilde ifade etmeye çalış, CV'ni ve ön yazını başvuracağın pozisyona özel hale getir. Azimle devam ettiğin sürece, aradığın işi mutlaka bulacaksın. Bol şans diliyorum! 🚀