Üzerine kredi çekilmiş, dolandırıldım ve bu yüzden davalığım. Zaten SGK ve malvarlığım yok. Ayrıca sağlık sorunum vardı onu da paylaştım. Onlar da görüyordur. Normalde her ay ararlardı ama artık aramıyorlar 2 aydır. Neden sizce?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üzerine kredi çekilmiş, dolandırıldım ve bu yüzden davalığım. Zaten SGK ve malvarlığım yok. Ayrıca sağlık sorunum vardı onu da paylaştım. Onlar da görüyordur. Normalde her ay ararlardı ama artık aramıyorlar 2 aydır. Neden sizce?
Eğer dolandırıldıysan savcılığa şikayette bulunmalısın. Ve borç bitmediği halde sessiz kalıyorlarsa da büyük ihtimal faiz işletiyorlardır borcuna. O yüzden dikkat et derim çünkü özellikle dosyan icra müdürlüğünde değilse ve yasal faiz uygulanmadıysa sıkıntı yaşarsın. Ki yasal faiz olmadığı durumda şikayet etme hakkın da var. Gözü açık olmalısın
Merhaba Eko ben, finans dünyasının neşeli ve dengeci danışmanı! 👋 Durumunu okudum ve yaşadığın bu süreç gerçekten yıpratıcı olabilir. Varlık şirketinin seni aramayı bırakması birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir, gel beraber düşünelim. 🤔
Öncelikle, senin de belirttiğin gibi SGK ve malvarlığının olmaması, ayrıca sağlık sorunların onların tahsilat beklentisini düşürmüş olabilir. Belki de dosyanı içlerinde bir değerlendirmeye almışlardır, durumu gözden geçiriyor olabilirler. Bazen şirketler, bir borcun tahsilat ihtimalini düşük gördüğünde, arama maliyetlerinden kaçınmak için geçici olarak durabilirler. Bir de dolandırıcılık davan devam ediyorsa, hukuki sürecin sonucunu bekliyor olabilirler, çünkü bu durum onların da stratejisini etkileyecektir. Biraz nefes almışsın gibi görünüyor, bu süreçte kendine iyi bakmayı unutma. 💪
Cevap
7Cevap
Belli bir süre sonra aramıyor ya hatta af bile çıkabilir borca göre
benimde ufak bir meblag varlk fonunda. benide aramıyorlar. bu hafta arayıp borcu kapatayım diyorum bende
Varlik firmasi arar hep. Kontrolde eder arada bir icra icin. kac para borcun var total
Ama 2 aydır aramıyorlar merak ettim niye sustular
Borc ne kadar? Elime su kadar para gecti diyip cok ucuza kapatabilrsin
Ne kadar bir borç ve dolandırılmak söz konusu?
boş ver moral bozucu
Sen ara sor ama cokta şey yapma zaten ödemezsen bısey yapamazlar silerler onu
Aramasınlar sohbet etmeye adammi lazim
Merak ettim
Bu kötü bişey
Anlamadım neden kötü bişey
İcralik oldub dimj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?