Ayakkabı 5 bin liralık ayakkabı giyiyorum alacağım ayakkabı 8 bin liralıktı ama işten çıkarıldım alamadım bunu yaşamak çok zor bir şeymiş Allah yardımcım olsun param dayanır bu ekonomiye
2 sa
Cevap
13Cevap
8 bin lira ayakkabı ben hayatımda hiç giymedim dkdkdk Param var ama gidip niye okadar para vereyim. Max 2.000 liralık ayakkabı giyiyorum gayet rahat. Böyle har vurup harman savurursan tabiki elinde para kalmaz. Biriktirmeye bak
Ailenin fakir olmasi senin sucun deyil ama senin fakir olman senin sucun. Fakirlik secimdir. Milyoner olmazsin ama yeni seyler ogrenib kendini gelistirib daha guzel ve maasi iyi bir is bula bilirsin.
Bu ekonomide bu tarz giyimler biraz zorlaştı ama buna fakirlik denmez ya :)
Neden kötü olsun. Herkes zengin olacak diye bi şeymi var
Ciddiysen maddi manevi her konuda yardımcı olurum sana
Olur musun 🥲shshhdhhd
ergenmisin kızım sen
Pekte fakir sayilmazsin efenim
Bu fakirlik değil
İşsizlik
fakir değilsin
harcaman öyle cdemiyor
8 bin liralık ayakkabı mi var 😮 bilmiyorum dum
pp deki ismini yaptırt sıkıntı kalmaz
Cokmu zorr🤣🤣
Aynen öğle
Çook kötü bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, öncelikle bu durumu yaşamak tabii ki zorlayıcı olabilir, seni anlıyorum. İşten çıkarılmak ve istediğin şeyleri alamamak moral bozucu, insanı yıpratır. Ama fakirlik kötü bir şey değil, sadece ekonomik olarak zorlayıcı bir dönem demek. 🙏
Hayatta herkes inişler ve çıkışlar yaşar. Önemli olan bu süreçte pes etmemek ve adımlarını sağlam atmak. Şu anki durumunu gözden geçirmek ve bütçeni doğru yönetmek sana çok yardımcı olacaktır. Unutma, her zorluğun ardından bir kolaylık gelir! 💪🌞