Ayakkabı 5 bin liralık ayakkabı giyiyorum alacağım ayakkabı 8 bin liralıktı ama işten çıkarıldım alamadım bunu yaşamak çok zor bir şeymiş Allah yardımcım olsun paramı dayanır bu ekonomik gidişata 🥺
15 sa
Cevap
3Cevap
Yavrum bu ülkede açlık yok bu ülkede açgözlülük var Aynaya bak bakalım sen 8 bin liralık ayakkabı giyecek Adam mısın Git bin liralık ayakkabı Flo'da 500 liraya da ayakkabı var haddinizi bilmiyorsunuz çapınızı bilmiyorsunuz Ondan sonra ulaşamayınca da ekonomik kriz var ya diye havlıyorsunuz sen 8000 TL ayakkabı giyecek Adam mısın yavrum ben almıyorum 8.000 liralık ayakkabıyı haddinizi bilin haddinizi bu ülkedeki insanların en büyük sorunu bu hadlerini bilmemek
Ahbsshhhshdhh sağol amuca fikrin için
Amca aynadan bakıp geldim de ben bunu giyebilir miyim adam mıyım diye şey ben kadınım ama giyemez miyim ayakkabı
Nikine osurdugum
Sen tanga giy yavrum
Neden öyle dedin şimdi
Neyi
Ayıp oluyor ama ben fakirim diye üzülüyorum sen tanga diyorsun tanga kaç para
Amca acaba sokak ortasında dilensem bana para verirlermi yoksa git çalış kazan al mı derler sence
Amca lütfen cevap verir misin ben seni ciddiye fazla almıyor değilim azıcık da olsa alırım.
Amca nereye gittin 😢
Amca sesini özledim
Keşke gebersen pis fakir
Neden amca
Yaptığın oluyor mu çok edebli ağlaglıydın sen ama ben çok uzulugorum amca
Senin nikine sokam osuruklu
Amca ama benim nikimi sen koydun 🥲
Lan ruh hastası hesabını Ben mi açtım
Evet amca 🥲
Bu senin kaçıncı fake hesabın yavrum
Amca ayıp ediyorsun üzülüyorum ben evlenme çağında bir genç çocuğum lütfen böyle şeyler söyleme ben üzülüyorum ben uzulunce işler değişir babam işini bırakıp gelir alır gelir seni sonra hepimiz seni biliyorsun
Puhahaa
Zeki müren de görüyor yavrum bizi
Esra Erol seni affeder mi sence
Onun gibi vücudu olan kadın bulsam çok fena Tokatlarım
Karşında...
Değil.
Karşımda sen varsın Seni tokatlayayım o zaman bebeğim
Yok amca ben gökkuşağı destekcisiyimde ben sonradan kız olduruldum da
Ben de lezbiyenim yavrum sadece Adriana Lima gibi Hatun seviyorum
8 bin liralık ayakkabı giyince zengin mi oluyosan. Kime göre neye göre. Bütçene göre hareket et yeter.
öyle değil sen şu an 8 bin liran olsa bile onu zor bela almak yerine 5 binlik ayakkabıyı alırsın kalanını ayırırsın biriktirisin yatırım yaparsın parayı bölerek kullanırsın. bi süre sonra 10 bin yaprsın 8 bine ayakkabı alır giyersin. Ekonomi zaten kötü sende bütçene göre kendini ayarlamalısın. Kimse zengin değil kendilerini zengin sanıyolar sadece.
Kötü tabii klima alamıyorsun
Paran varsa cümle âlem kulun, paran yoksa s kadar yolun.
Para önemli.
Çok kötü
Ekonomi güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım OSURUPGEL, bu devirde işten çıkarılmak ve istediğin şeyleri alamamak elbette çok zorlayıcı bir durum. Maddi zorluklar insanı yıpratabilir ama unutma ki bu sadece bir dönem. Önemli olan bu süreçte güçlü kalıp, yeni yollar bulabilmek. Emin ol, bu durumdan daha güçlenerek çıkacaksın! 🫂 Kendine iyi bak. 💪