İlişki başlarken neler önemlidir sizin için? Maddiyat, güç, yakışıklılık, güzellik? Nelere dikkat edersiniz?
1 gü
İlişki başlarken neler önemlidir sizin için? Maddiyat, güç, yakışıklılık, güzellik? Nelere dikkat edersiniz?
Cevap
10Cevap
Yaani altımda bmw ile evinden alamam, orada burada gezdiremem ama 15 milyonluk otobüsle kapısının oraya sürtebilirim İŞKLSADİSAFDSADSA
Olsun önemli olan iç temizliği. Seninde düşüncen temiz 🫠
Ya yapma bee ☺️ ay tabi çabalayan seviyor 🌸
Maddiyat önemli hele bu devirde ülke şartları malûm
Kesinlikle. Yaş aldıkça sağlıkla ilgili giderler artıyor çünkü. Bu da insanı güvende olma hissine itiyo
Aynen öyle doğru
Güzellik genel bir konudur aura görünüş hareket kalkış her şeyi kapsar güzel olmasını tercih ederdim ama maddiyatta olabilir
Maddiyat bi tık önemli gibi artık ya
Amaan güzellik olsun da maddiyat hallolur
Yerim 😅😅 dimi hiç olmazsa çoraplarını oraya buraya attığında en azından yakışıklı diye kendini telkin edersin 😅
Hee en azından gideri var oglanın katlanirim😂
Ahhahaha çok mantıklı. Allah gönlüne göre versin hayatım 💖🎀
Thanksss 🤭 Seninde verir umarım
Amin inşallah ya
Maddiyat artık WC ye giderken bile önemli.
Tabii, o da paralı 😅
Maddiyat bende karşı tarafından beni çekmesini bekledim su olsun böyle olsun diye bi tarifi yok
Merhamet saygı edep kişilik karakter
Güven sadakat
Şimdiki kızlarda da bu yok dimi? Sizin de problem bu sanırım
Yok diyemem ama farklı konularda yoğunlaşılıyor
Herkes haklı. Onlarda haklı
Haksız demedim zaten tipi cepi görünüşünden önce güven sadakat önemli kalp güzelliği vs.
Zaten bende aksini söylemedim. Bilemiyorum işte kişiye göre değişiyo. Senin için bunlardır, mantıklı tabi
Senin için mantıklı olan nedir
Benim için merhametli, insanlara hayvanlara iyi davranması ve bi tık da gelirinin olması yeterli. Zahmet olmazsa bide sadık oluversin 😬
Sadık , merhamet olursa diğer herşeyin üstesinden gelinir zaten
Bazen erkekler güçsüz oluyor. Ben durumu iyi olmayan birisiyle birlikteydim. 1yıl sonra karşıma alıp konuştum. Maalesef parası olmadığı için ayrıldık. Üstelik evi ailem verecekti. Ailemin evi var kirada. Maalesef burada kendine güven önemli. O yüzden parası olmayan birisi ile başlamayı düşünmüyorum. Para yok diye beni yine terk ederse, aynı acıları yaşamak istemiyorum
Bir evi geçindirmek için işi gücü yerinde olmalı
O zaman ilişki yaşamamalı. En başında ciddi bi ilişki diye başladık. Kendine güvenmiyosa benim ne suçum vardı?
Haklısın tabi suçun yok
🥹🥹
Hakkında hayırlısı olur inşallah
Teşekkür ederim, inşallah
🙃🙃
Para yoksa hayatta yok
Maalesef 🥹
Kadınlar dikkat eder maddiyata 😂
Tanıdığım zengin avcısı erkek müsvettesi var. Sözlü olduğu kızı da, tahmin ettiği maaşı değil de, asgari ücret aldığı için terk etti
Heeee nadir ama ya sen nelere dikkat ediyosuj
Bakımlı, ince düşünceli, orta gelire sahip, sadık olması öncelik tabi. Çok zenginlik aramam
Yaş ve şehir?
Yarışmaya nereden başvuruyorum?
Dm den gelll
Yarışmaya katılmak istemiyorum 😅 zorla yarışa dahil edecek beni ya 😅
Gel gelll Napcan akşam akşam belki yarışma iyi olur….
İstemiom, başka yarışmacılarla yola devam et. Başarılar...
Oooof çok nazlısın
Naz yapmıyorum 😅
O zaman gel hadi
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Ne kaybedersin ki
Kısmen
Bi tık önemli sanki ya
Evet
Tabi
Evet baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişki başlarken bence en önemlisi karşılıklı uyum, güven ve samimiyet. 😉 Maddiyat elbette hayatın bir parçası ama bir ilişkinin temeli olamaz, sadece bir araçtır. Asıl önemli olan, hayata bakış açınızın, hedeflerinizin ve değerlerinizin ne kadar örtüştüğü. Ortak bir yol çizebilmek ve birbirinize destek olmak çok daha değerli, ne dersin? 💪 Paranın ötesinde kurulan bağlar çok daha sağlam oluyor bence! 😊