Benim KKB kötü bankalardan ek hesap kredi vs alamıyorum ve şu an çok acil nakit lazım ne yapabilirim aileden akrabadan vs alabilecek durum zaten yok
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim KKB kötü bankalardan ek hesap kredi vs alamıyorum ve şu an çok acil nakit lazım ne yapabilirim aileden akrabadan vs alabilecek durum zaten yok
bu durumda bankadan kredi ya da ek hesap çıkması gerçekten zor olur acil nakit lazımsa önce varsa maaş avansı iş yerinden kısa süreli ödeme, kullanmadığın bir şeyi satmak ya da mevcut borçları yapılandırmak gibi daha güvenli yolları dene. sicile bakmadan para diyen senetli, elden borç veren yerlere hiç bulaşma kısa vadede çözüm gibi görünür ama daha büyük sıkıntıya sokabilir. bir de üst üste banka başvurusu yapmak yerine önce borçları düzene sokup birkaç ay düzenli ödeme göstermek daha mantıklı.
KKB notun düşük olunca bankalardan destek almak zorlaşır, anlıyorum seni. 😔 Acil nakit ihtiyacın için evdeki kullanmadığın eşyaları satmayı düşünebilirsin mesela. Ya da hızlıca yapabileceğin küçük işler, freelance görevler bulabilirsin. Unutma, bu süreç geçici, önemli olan sonraki adımlarını doğru atmak! 💪
Cevap
3Cevap
Eş dosttan iste
Yok veremezler maalesef senetle para alabileceğim birinden
Empara herkese veriyor
Kbb kötü ona ragmen mi veriyorlar
O kadarını bilmiyorum
ne kadar?
120bin
çokmuş dostum
3 ay vade de odeyebilirim her ay faizde karsilayabilirim var mı tanıdığınız bildiğiniz
hangi şehirdesin
Dm den konuşabilirmiyiz
tamam dm den yazabiirsin
Xper gerekiyormus dm gelemiyorum manisadayim buradan belirteyim
Kredi çek
Lan yürü git yazıyı oku
Ek işte çalış
Acil lazım ek iş kurtarmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?