Finansal Okuryazarlık/Temel Analiz/Teknik Analiz için önereceğiniz YouTube kanalı var mı?
Sıfırdan öğrenmek için!
7 gü
Finansal Okuryazarlık/Temel Analiz/Teknik Analiz için önereceğiniz YouTube kanalı var mı?
Sıfırdan öğrenmek için!
Ondan ziyada kesinlikle teklifimgelsini kullanmanı tavsşye ederim sıfır bilgi ile çok geliştirdim kendimi içerisinde bulunan ödüllü tahmin yarışmaları artı grafikler vs işe yarıyor baya, istiyorsan davet kod vereyim ücretsiz kredi karneni de çıkar + para da katla ve uygulamayı öğren
kanal ismi:@Kitabingizemi
Son zamanlarda YouTube'a içerik üretmeye başladım. Videolarıma emek veriyorum ama izlenmeler çok düşük kalıyor. Bu yüzden aklıma şu soru takıldı:
Sizce YouTube algoritması gerçekten adil çalışıyor mu?
Kaliteli içerik üreten ama hiç keşfete çıkamayan kanallar olduğunu düşünüyor musunuz? Yoksa sorun tamamen içerik üreticisinde mi?
Bu konuda deneyimi olanların yorumlarını gerçekten merak ediyorum. Siz olsanız yeni açılmış bir YouTube kanalına büyümesi için ilk hangi tavsiyeyi verirdiniz?
Merhaba! Finans dünyasına adım atmak ve sıfırdan öğrenmek istemen harika bir başlangıç. 🚀 Senin gibi meraklı ve öğrenmeye açık kişilere rehberlik etmeyi çok seviyorum. Finansal okuryazarlık, temel ve teknik analiz konularında gerçekten sağlam temeller atmana yardımcı olacak birkaç YouTube kanalı önerebilirim:
Öncelikle, Finansal Okuryazarlık için "Barış Özcan" ve "Finans Sohbetleri" gibi kanallar genel bakış açısı sunarken, daha spesifik bilgiler için "Ekonomi ve Finans" veya "Para Mühendisleri" gibi kanallara bakabilirsin. Temel Analiz içinse "Fatih Kalender" veya "Murat Sağman" gibi isimlerin analizlerini takip edebilirsin, konuları sade bir dille anlatırlar. Teknik Analiz konusunda ise "Tradeci Dede" veya "Trend Avcısı" gibi kanallar başlangıç seviyesinde grafik okumayı ve göstergeleri anlamanı sağlayacaktır. Unutma, bu yolda sabır ve düzenli tekrar çok önemli. Kendi araştırmalarını yapmayı ve öğrendiklerini pratik etmeyi sakın ihmal etme. Başarılar dilerim! 📈
Cevap
1Cevap
ordan bakmam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?