Bir sürü kanal var herkes hocalara geldik şenol hoca flan diyor bunlardan daha iyi hocalar yok mu yoksa bunları dinlicem
ceyhun hoca
şifreli matematik
vb gibi bir sürü kanal var
ceyhun hoca
şifreli matematik
vb gibi bir sürü kanal var
İkisini de dene tarafını seç. Bir sürü var dediğin gibi ama en iyisi hocalara geldik daha basit istersen Şenol hoca
Ben antrenmanlarla matematik 1'de 25 gündeyim bu hocalara geldik çok övüyorlar o kadar dersin bir kanalda birleşmesi sonucu iyi bir verim alınabilir mi bilmiyorum hepsinin ayrı hocası var ama tek matematik tek geometri gibi kanallar daha başarılı değil mi sadece soruyorum
teşekkürler temelim bitmek üzere birde bir şey sorucam ben şimdi etüt merkezine gidiyorum belediyenin ama hiç yararı olmuyor zararı oluyor bırakıyımı sence
bu dershane gibi olsa sıkıntı yokta cidden hiç işime yaramıyor evde youtubede o kadar güzel hoca var ki dinle anlamadığın yeri durdurup izle sonra başka hocadan dinle ne bleyim çok iyi yani
etütde anlatıp geçiyorlar konuyu tam detaylıda anlatmıyorlar
ben bırakmak istyorumda bu belediyeden m ne 1 yıl yararlanamıyormuşuz ismek' etkiler mi
aynen ben bu sene tercih yapmıcam ailem ne dicek bana bilmiyorum
yeni sistemde fen zor oldu baya 200 konudan 30 konu filan çıkacak sadece
ya ben amerika almanya gibi gelişmiş ülkelere gitmek istiyorum ne yapcam bilmiyorum
ben şimdi türkiyede 7000 tl flan almak istemiyorum türkiyede en az 15.000-20.000 tl almam lazım ki kalayım ben ingilizce almanca rusça ispanyolca arapça filan öğrenmek istiyorum zaten yabancı ülkede hayatımı kurtarmak istiyorum
aynen zaten çok çalışmak gerekiyor benim annem temizliye gidiyor hala ben türkiye'de mal gibi hak etmediğim parayı alıp çok vergi verip hayatımı bitirmek istemiyorum beynimi kullanıp iyi yaşamak istiyorum bende bunun için her şeyi yapıcam
inşAllah :)
bu şenol hocanın maşallahı var baya güzel ve iyi bir ses tonuyla anlatıyor
yok yok takılmam şu etütden çıkmam lazım valla youtubedeki hocalar. çok iyi
Ben az önce Şenol hocayla
Hocalara geldik kanallarindaydim
ben en iyisi hepsine tek tek bakayım
Cevap
0Cevap
Partikül matematik>>>>>
Bu soruyu nasıl buldun kız
Hahahaha ta bir yil önceki soru ya
Umarım