Bana okurken ailem destek çıkmadı şimdi ise atandım sürekli arayıp para istiyorlar şu ana kadar 80 k falan verdim ama artık bana yetmiyor arada krediye giriyorum
3 gü
Bana okurken ailem destek çıkmadı şimdi ise atandım sürekli arayıp para istiyorlar şu ana kadar 80 k falan verdim ama artık bana yetmiyor arada krediye giriyorum
Cevap
7Cevap
herkes verme demiş ama sadece hayır demek o kadar kolay değil açık açık konuşucaksın durumu kendi açından açıkla okurken bana bi katkınız desteğiniz yoktu o yüzdende beni para istemek için aramayın de bir daha da isterlerse sen vermedikce istemeyi keserler zaten ama sen hiç bir şey demeden onlara para atamaya devam edersen daha çok istemeye başlayacaklar
Burada atanmaya çalışan bir öğretmen vardı o musun yoksa ne bekliyordun ki annen baban atanınca tabi ki senden para isteyecek okutmadılar mı seni bu yaşa getirmediler mi bul bi zengin koca da semirsin dursunlar
Verme uzak dur çok laf yaparlarsa cik. evden
Ayrı evdeyim
Zor gününde yanında olmuyorlarsa mutlu gününde sen onların yanında olma vermek zorunda değilsin verme
Annem bu yaşına nasıl geldin diyor soğuk odada ders çal işi yordum ben umurlarında değil
Verme sende
Rahatsız ediyorlar
2 gün ara ile hep para istiyorlar
İnsan ailesini seçemiyor maalesef
Ve ben bundan utanıyorum
İletişimi kes bence
Nasıl yapıcam
Kendi ayaklarının üstünde dur güçlü kal numaranı degiştir
Görüşme
Mümkün mü
Nasıl
Evime gelip rahatsız ederler
O kadar kolay mı zaten sadece para için arıyorlar
Verme ev araba alicam de kredi borcum var de
Bunu desem ortak alalım derler bıktım artık anlamıyorlar
Ruh hastası tipler
Aileni çöpe at
Sürekli rahatsız ediyorlar
Verme boş ver
Verme
verme
verme
Sürekli rahatsız ediyorlar
kapar telefonu bıkarlar
Ben anlamıyorum sürekli arayıp istiyorlar yetmiyo kendime harcamıyorum
borcum var keisldi dersin
Nasıl yani
borcum var dı ödedim taksitlerim var de
Verme
Sürekli rahatsız ediyorlar bazen benim param yok para istiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok zorlayıcı olabilir, seni anlıyorum. Kendi ayakların üzerinde durmak harika bir başarıyken, şimdi böyle bir yükle karşılaşman hiç kolay değil. 😔 Önce kendi finansal sağlığını düşünmen çok önemli, kendini borçlara sokmak kimseye fayda sağlamaz.
Bence bu durumda aileyle açık ve net bir konuşma yapman, kendi sınırlarını belirlemen gerekiyor. Belki onlara belirli bir bütçe dahilinde ne kadar destek olabileceğini açıklayabilirsin. Unutma, önce kendi bardağını doldurmalısın ki başkalarına da verebilesin. Kendi bütçeni toparlaman için istersen birlikte bir yol haritası çıkarabiliriz. 😊 Böylece hem sen rahatlarsın hem de herkesin beklentisi netleşir. 💪