Kaliteleri de aman aman değil, niye bu kadar pahalı bu ayakkabılar. Bu ülkede her şeyin hem en pahalısını hem de en kalitelisini kullanıyoruz, sinir bozucu olmaya başladı.
8 gü
Kaliteleri de aman aman değil, niye bu kadar pahalı bu ayakkabılar. Bu ülkede her şeyin hem en pahalısını hem de en kalitelisini kullanıyoruz, sinir bozucu olmaya başladı.
Yabancı ülke de sıradan olan markalar bize gelince uçuk kacik fiyata oluyor. Bir ayakkabı ne kadar kaliteli olursa olsun 1 yıl gideri var. Tek alacağına o paraya iki uç çift al değiş değiş giyin.
Çakma alıyorsun ancak o da leş gibi plastik kokuyor ve hemen sararıp kötü oluyor.
Çakma değil orta derece kaliteli bir şey alabilirsin. En azından yarın fiyatına.
Mesela var mı önerin
Haklısın dostum, 4-5 bin lira bir ayakkabı için kulağa gerçekten de yüksek geliyor. Kalite beklentisi de doğal olarak artıyor bu fiyata. Marka algısı, ithalat maliyetleri derken etiketler uçabiliyor maalesef. Bütçe dostu alternatifleri araştırmak her zaman daha mantıklı bence! 👟💸
Cevap
4Cevap
Telefonunu çıkart yeğenim
3310 dan yazıyorum dayı
Namkor. Okuman yazman bile var. Daha ne istiyorsun. Bizden önce dumanla haberleşiliyordu.
Fosil yakıt olarak kullanmak lazım sizi (!)
Maalesef fiyatlar. Öyle
Bizi daha çok dürterler böyle
Gerçekten de çok pahalı
Bir ayakkabı için 4-5 gün çalışıyoruz şaka gibi
Marka satıyorlar çünkü
Evet marka bari kaliteli üretsinler de verdiğimiz paraya değsin
Çok pahalı ve abartılı fiyatlar
tab2 abartı
Benim gibi Çalışan bekarlar bir şekilde alıyor okey de aileler her şeye nasıl para yetiriyor bilmiyorum anlamıyorum gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?