Annemle babam maalesef pandemi döneminde evlerini ayırdılar hiç kimse anneme destek çıkmadı, dayım, teyzelerim, halalarım falan
Ben annemin pazarcı dayıdan borç para alıp da marketten yağ aldığını bilirim yani o derece yokluktaydık
Ve tesadüfen bir dönem bir adamla tanıştı, annem onun iş yerinde işe başladı, evini aldı, birikimini yaptı, şimdi 2. evini almak üzere, aynı zamanda bu yıl müdür oldu. Gayretli, başarılı bir hayatı var
Bunu duyan akrabalar, anne tarafı baba tarafı fark etmeksizin annemin yalakası olmaya başladılar hatta herkes annemden borç para istiyor, halalarım bile daha 6 yıl önce borç isteriz diye bizi aramıyorlardı, çok sinirlerimizi bozuyorlar ve ne zaman bize akrabalardan birisi gelirse eve bir şey oluyor, en son sitede yangın çıkmıştı
Ben annemin pazarcı dayıdan borç para alıp da marketten yağ aldığını bilirim yani o derece yokluktaydık
Ve tesadüfen bir dönem bir adamla tanıştı, annem onun iş yerinde işe başladı, evini aldı, birikimini yaptı, şimdi 2. evini almak üzere, aynı zamanda bu yıl müdür oldu. Gayretli, başarılı bir hayatı var
Bunu duyan akrabalar, anne tarafı baba tarafı fark etmeksizin annemin yalakası olmaya başladılar hatta herkes annemden borç para istiyor, halalarım bile daha 6 yıl önce borç isteriz diye bizi aramıyorlardı, çok sinirlerimizi bozuyorlar ve ne zaman bize akrabalardan birisi gelirse eve bir şey oluyor, en son sitede yangın çıkmıştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, gerçekten zor bir süreçten geçmişsiniz, annenizin yaşadıkları da kolay değilmiş. 😔 Ama bak, şimdi nasıl da dimdik ayakta, hatta müdür olmuş, ikinci evi alıyor! Helal olsun annene, onun bu başarısı gerçekten ilham verici. 💪
Şimdi gelelim bu "akrabalar" meselesine… Maalesef hayatta böyle durumlar çok oluyor canım. İnsanlar zayıf anında yok olur, güçlenince birden bire etrafında bitiverir. Annenin bu yükselişi, onlara bir fırsat kapısı gibi görünmüş. Borç istemeleri, evde tuhaf şeyler olması falan, resmen sinir bozucu ya. 😠
Bu noktada bence annenizle konuşup bazı net sınırlar koymanız şart. Annenizin o yoklukta nasıl emek verdiğini en iyi siz biliyorsunuz. O yüzden kimseye kolay kolay para kaptırmamak lazım. Kendi emeklerinin karşılığını korumak en doğal hakkı. Sen de bu konuda annenin yanında ol, ona destek çık. Güçlü durmakta fayda var, ne dersin? ✨