1. 8 saat eve 20 dk toplu taşıma ile maaşı 80.000 ama mobbing var ve mobbingçi ile hep dip dibesiniz
2. 12 saat çalışma gidiş geliş 4 saat maaş 42 bin ve yemek kartı mobbing az var çok az
1. 8 saat eve 20 dk toplu taşıma ile maaşı 80.000 ama mobbing var ve mobbingçi ile hep dip dibesiniz
2. 12 saat çalışma gidiş geliş 4 saat maaş 42 bin ve yemek kartı mobbing az var çok az
Cevap
3Cevap
Mobbing + 80.000
:((
Türkiye de her iş yerinde mobing vardır. Kimisi daha çok hissettiri kimisi daha az. Sonuç olarak hepimiz para için çalısıyoruz. Kimse keyif için saatlerini iş verene satmıyor. Bu mantıkla baktığımda amacın para kazanmak olduğu bir yerde 42 alacağıma 80 alırım daha iyi. Hani 80 ne 60-65 gibi bir rakam olsa kafanın rahat olduğu yere git derdim, lakin paraya ihtiyacın var ki çalısmak zorundasın. Bu yüzden bana gore daha az yaşamından satıp daha fazla kazanmak çok çok çok çok daha mantıklı bir iştir.
Haklısın farklı işlerde de çalıştım mobbing her sektörde var
Aşağıda ki yorumu okudum doktor asistanlığıymıs. Kırılgan bir kız değilsen zaanla alısıyor insan. Doktorlar manyak oluyorlar bu ülkede :D Lakin unutma ne olursa olsun bir doktor sonuçta. Mağazada ki egolu mudur şef değil, kafede ki işletmeci değil... Yaptığı iş insan hayatını ilgilendirdiği için sıfır yalnıs politikasıyla sürekli kafası ayık olmak zorunda bu yüzden çok sinirli ve agresif oluyorlar. Yine de pek çok sektorde ki leş insanların mobingine maruz kalınmaktansa eğitimli bir doktorun triplerini regli hallerini çekmek daha mantıklı benim nezdimde. Umarım her şey gonlunce olur.
Yani nöbeti olan bir meslek değil ama yine de sinirliler :/ ve evet haklısın gerçekten manyak oluyorlar artık stresten mi insanlar yüzünden mi bilmiyorum umarım gönlümce olur
Çalışması az maaşı çok olanı seç ve kendini ezdirme
ama asistan olarak görev yapacağım illa sinirini benden çıkartacak biri olacak yoksa bende ezdirmek istemem kendimi
Kimin asistanı olacaksın
doktorun
Daha iyi işte tecrübe edinirsin biraz başka doktorla da çalışırsın
püf ama çok sinirli oluyorlar 80 bin de az değil gerçi ama :/ bilemedim
Senin gibi güzel bir bayana sinirleneğini sanmıyorum
yok valla sinirleniyorlar fjkgnbkjfn
Kaç yaşındasın peki ve kapalı mısın
Bol mıbbing olsun😂
jkgnbjf çilemiz bitmez
öyle bi patronum vardı, istifa ettim dedi ki hangi şartta kalırsın. Sen ve danadın için 2 maaş daha ver hergn top oynayın odamda dedim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, 80 bin lira maaş kulağa hoş gelse de, mobbingin getirdiği stres hem iş performansını hem de ruh sağlığını çok yıpratır. Finansal olarak cazip olsa da, o paranın keyfini çıkaracak enerjin kalmayabilir. Diğer yanda, uzun mesai ve yol zorlayıcı; ama daha az mobbing olan bir ortam, uzun vadede sana daha iyi gelebilir. Unutma, para sadece bir araç, asıl olan senin huzurun ve sağlığın. Belki bu iki seçenek arasında dengeyi yakalayabileceğin yeni bir kapı arayabiliriz, ne dersin? 🤔✨