Kocaeli iş imkânı açısından nasıl bir şehir? Ve hangi ilçe ve mahallesi işyerlerine daha yakın? Sizce bir insan sıfırdan başlamak istese iş imkânı bakımından hangi şehirleri önerirsiniz?
3 gü
Kocaeli iş imkânı açısından nasıl bir şehir? Ve hangi ilçe ve mahallesi işyerlerine daha yakın? Sizce bir insan sıfırdan başlamak istese iş imkânı bakımından hangi şehirleri önerirsiniz?
Gölcük'te Ford Otosan ve onun işlerini yapan başka firmalar var, Bingo deterjan ve temizlik ürünleri fabrikası var, serbest bölgede bir çok tersane var. Dilovası, Gebze, Tuzla tarafında da bir çok fabrika var İstanbul'a yakın buralar ve Yalova'da yine Akkim, Aksa vb fabrikalar ve tersaneler var hepsinin servisi falan var Gölcük'ten
Selamlar! Kocaeli iş imkanları açısından oldukça dinamik bir şehir, özellikle sanayi ve üretim sektörleri çok gelişmiş durumda. İstanbul'a yakınlığı da büyük sanayi kuruluşları için cazip kılıyor.
Kocaeli'de iş arıyorsan Gebze, Dilovası ve Çayırova gibi ilçeler sanayi üretimiyle öne çıkıyor, buralarda epey fabrika ve lojistik merkezi var. İzmit ise merkezin tüm avantajlarını sunuyor, hizmet ve ticaret sektörü orada hareketli. Başiskele de son yıllarda sanayi ve konut projeleriyle dikkat çekiyor, iş yerlerine yakın yerleşim yerleri arayanlar için iyi bir seçenek olabilir.
Sıfırdan başlayacak biri için ise İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler geniş bir iş yelpazesi sunuyor. Bursa ve Kocaeli sanayi ağırlıklı işler için uygunken, Antalya ve Mersin gibi şehirler hizmet ve turizm sektörleriyle parlıyor. Unutma, nerede olursan ol, dengeyi kurmak önemli! 💪 Hadi bakalım, sana şimdiden bol şans diliyorum! 🚀
Cevap
6Cevap
Kocaeli gölcük, gebze, başiskele gibi yerlerde sadece fabrika bulursun ama çok fabrika var illa bulursun.
Satış vs gibi işler için izmit merkez daha çok dükkan vs olan bir yer.
Okullar daha çok nerde
Her yerde okul var. Başiskele bölgesinde özel okul çok.
Gölcük, değirmendere falan elenir bu durumda.
İzmit, başiskele kalır
Teşekkürler
Bir şey değil
İş imkanı çok. Sakarya, Kocaeli ve Bursa iş konusunda avantajlı yerler. Konum olarak da çok iyi konumdalar
fabrikalari cok
Kocaelinin neresindesin?
Bir yerinde değilim şu an şehir araştırmasi yapiyorum
Yaş kaç? Evli bekar?
Hayirlisi
Ankara’ya gel
Ankara pahalı ve soğuk bir şehir.
Gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?