Günaydın'da garson yardımcısıydım 40 maaşı vardı, haftalıkta 4 5 bin bahşiş kazandırıyordu, çoğu yer komiye 35 veriyor, 40 veriyor ama bahşiş avantajı yok birçok yerde
14 gü
Günaydın'da garson yardımcısıydım 40 maaşı vardı, haftalıkta 4 5 bin bahşiş kazandırıyordu, çoğu yer komiye 35 veriyor, 40 veriyor ama bahşiş avantajı yok birçok yerde
Cevap
2Cevap
Yarısı kiraya gidecek. Kalacak yerin varsa bir yerden başlamak lazım
2 evımız var İstanbul'da hiç giderim yok 40 bin dolar kumarda kaybettm 9 yılda dahada fazla belki bıraktm o yuzden hala garson olamadım restaurant deneyımım sıkıntı benım viyana kahvesı tarzı yerdr garsondm
Yaş 28 ve halen garson yardımcısısın öyle mi senin yaşındakiler Holding sahibi oldu
Nasıl oluyor lüks restorantta nasıö garson olayım çok iş değiştirdim ben 30 dan fazla fiema değiştim
Sen ne iş yapıor mağdem
Hayatımda tek bir iş yaptım halen aynı işi yapıyorum şu an o işin zirvesindeyim sıra patron olmaya geldi
Ne iş ama aylık gelir ve kendı işin mi 25 yaşında hemde?
Ben kumarda 40 bin dolar kaybettm o yuzden komiyim hala garson olamadık 9 yılda
Kumarda 40 bin dolar kaybetmen için o paraya sahip olman gerekiyor daldan dala zıplayan birisi olarak o paraya nasıl sahip olduğunu bir anlatsana komilik yaparak mı kazandın 40.000 dolara
Garson komi hesapla aylık 900 dolar aldıgımu 30 40 maaş sıfırladım ben nerdeyse 40 bin dolar çok büyğk para değil en son 148 bin tl sıfırlaıdm bilyonerde dolandırdılar malsef 3 bın 200 dolar ediyor öyle kötü
Aylık asgari ücret 14 ken ben 20 alıordm 20 ıken 25 30 ken 50 öyle alıordm hıc fatura parası vermedm
Aç geziyorsun, 40 Bin Dolar para değil diyorsun. Zeka özürlü müsün?
Peki şu an kumar oynamasydm 40 bin doları harçlığım var niye aç gezeyim tl olarak faize atsaydım vizesiz brezilya arjantin tayland gezermydim bir süre rahat hem para azalmazdı faiziyle rahar gezerdim eve 1 kuruş vermedim
Bak güzelim. Kendi soru başlığına bak.
Bu işi yapan biri şu soruyu sormaz. Sorana cevap verecek nitelikte olur
Özetle, her yerinden tutarsızlık akıyor.
40 bin dolar abdde kucuk para büyük para sadece türkiyede 2 3 yılda geri kazanırım bencr
Şu an 20 den fazla ABD şehri gezmiş, insanların yaşamının ve gelir seviyesini bilen biri ile yazışıyorsun. Bence biraz yavaş gel New London'da 10 Dolar için adam bıçaklıyorlar.
Ben asgarı üxret 4 bin tl iken defalarca sıfırladım 3000 dolae sıfırlaıdm 20 yaşından 29 a kadar garaonlukla bu parayı kazanmış olamazmym? 40 bin değil 70 bin dolar gitti aslında faize koysam artardı yani
Kazanman için hiç syçmamış olman lazım. Neyse durumu çözgün ben. Zihinsel sorunlusun.
Aylık 900 dolardan hesapla 20 yaşından 29 akadar 100 ay var 12 ay askerlık cık gene kazanırım matematık yokmu reis senin? En son 3200 dolar sıfırladm bıraktım zaten artık bırıkecek benim anneme sor diyecek sana 2 ev parası yedi belkide 2 ev parası gitti abartıyor ama bence max 35 55 arası zarar
900 dolar x 60 60 bin doları geçer oynamasm tayland bali arjantın full tatıl yapardın
Çok sık halüsinasyon görüyor musun
O saydığın bölgelerde tatil için 10 Bin Dolar yeterli :) Onu da ölçülendiremedin :D
Hayır ama aşırı hayalprestm demekki sende asgari ücretlisin bu giden para sana gerçekci gelmedi 148 bin tl sıfırladım kurtuldm dahada oynarsam intihara gider bulaşmam
Benim aylık gelirim 16500 Dolar.
15 bin dolara ben 8 ülke grzerim 9 ayda bitmez para sen asgariye çalış
Okuduğunu anlayamacak durumdasın.
Vay be eskişehirdeyım asgari ücret yok sgk yok
@Tucani evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Günaydın'daki deneyimin harikaymış, doğru yerleri bulmak gerçekten önemli. İstanbul'da yüksek bahşişli komi işi için lüks restoranlara, zincir otellerin yiyecek-içecek departmanlarına bakabilirsin. Genelde iyi hizmetin karşılığı bol bahşiş oluyor oralarda. Şimdiden sana bol şans! 😊🍀