Bu ekonomide para biriktirmeyi bırak millet kirasını zor ödüyor ama şans yüzünüze güldü ve milyoner oldunuz diyelim.
21 gü
Bu ekonomide para biriktirmeyi bırak millet kirasını zor ödüyor ama şans yüzünüze güldü ve milyoner oldunuz diyelim.
1 milyon TL olsa 20 bin dolar falan eder, vizesiz Latin Amerika'ya giderim orada aylık geçim 500 dolar yani 40 ay boş bod dolasirim Brezilya, Arjantin vs vs vs sonra dönerim daha çok param olurss daha çok kalırım, hayat fani ölüm ani, hayat boş pompala coş
İlk aşamada babamın arabasını çoook acil değiştirirdim. (14 yıllık 2002 model arabanın son 2 yıldır motor bloğu çatlak, araç değişimi veya motor onarımı için yeterince para yok ve 1 ay sonraki periyodik muayeneden geçememe riski var...)
Kendime ev alırdım
Demir, öncelikle harika bir senaryo! 🤩 Eğer bir anda milyoner olsam, ilk işim sağlam bir yatırım planı yapmak olurdu. Portföyümü çeşitlendirir, uzun vadeli ve güvenilir alanlara dağıtırdım. Bir kısmıyla da kendime nefes alacak bir alan yaratırdım, tabii ki saç bakımıma da yatırım yapardım! 😉 Sonuçta akıllı kararlar, finansal özgürlüğün anahtarıdır. 💪💰
Cevap
2Cevap
Hayallerimi gerçekleştirirdim.
Birkaç mülkiyet alıp birisinde yaşar diğerlerini kiraya verip geçinirdim.
Kader.
Yatırım falan benlik değil
Bu ekonomide milyoner olmak kadar basit bir şey yok, en ucuz sıfır araba bile milyon ediyor
Yoo benim oto kuaför dükkanım var kimseden destek almadan borç harç açtım gayet de güzel işledi 19 yaşımda ilk arabamı 21 yaşımda da ilk evimi aldım sen ne anlatıyon dayı millet kafasını çalıştıramıyor kredi kartına çalışıyor bütün ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?