Estetik araba ev yurt dışı seyahatleri villa vs vs hadi bekliyorum cevapları
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl- Kendime ev alırdım. Dışarıda bahçe 4+1 ya da 5+1 duplex
- Araba alırdım.
- Özel bir okul
- Büyük bir yurt yaptırırdım. İçine küçük çocuklar 7- 24 yaşına kadar eğitim verilebilecek. Güzel bahçesi altivite alanları olan. Meslek dersleri için ayrı alanlar. Tüm dersler için öğretmenler. Dini amaçlı bir yer de olurdu isteyen gitsin namazını kılsın vb. İbadetlerini gerçekleştirsin. Yazları çocuklar cemaatlere tarikatlere gideceklerine buraya gelsinler diye uğraşırdım.
Çocukları vatan millet sevgisi ile okuturdum. Hatta her gün andımızı okuturdum. Özel yazılım dersleri verdirirdim.
Ama karşılığında tek bir şey isterim. ⭐️Herkes kendi öğrendiğini en az 1 kişiye öğretecek ve durumu olursa 1 çocuğa burs verecek en az.- Köyde tarlalar alır çocukları biraz olsun orada çalıştırırdım. Öğrensinler toprağın kıymetini.
Sanırım bu kadar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlk olarak surekli duzenli ve yüksek gelir getirecek yatirimlar yapardim. Kendi zevklerimi ve hayallerimi yasarken ayni zamanda hayir isleri de yapmaya gayret ederdim. Sevdiğim akrabalarimdan zora dusene el uzatirdim. Suanda bu soylediklerimi elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama o kadar zengin olsam para beni bozar mi bilmiyorum. Suanda bu söylediklerimi samimi bir sekilde yapmak istediğimi soyleyebilirim. Parayi bulduktan sonra da buyuk ihtimal ayni olur ama yine de cok asiri yuksek rakamlar insani bozuyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılZenginim zaten ama o iş hiç öyle olmuyor maalesef. Zenginleştikce işin daha çok artıyor. Her gün bir başka yerde bir problem çıkıyor ve çözmek zorunda kalıyorsun.
Hep dediğim bir laf var. Zengin olmak güzel bişey değil. Zenginin çocuğu olmak çok güzel bişey. Hiç sorun yaşamadan zenginliğin tüm nimetlerinden faydalanıyorsun. Kendi yerimde değil de çocuklarımin yerinde olmak isterdim 🤣🤣🤣00 Yorumla
1 yılAklıma gelen ilk şey mal mülk sahibi olmaktır. Sonra evin içini en iyi şekilde dizer kalan en son en fazla 1 milyon TL edecek kadar araba ve aylık kazanç getirecek şekilde yerler satın alma şeklinde devam ederdim. Oturduğum yerden para kazanmayı saglamam gerekiyor. İlerisi için en iyisi bu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
118
Cevap
135Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,4b cevap paylaştı.
u 1 yılyurt dışına giderim.
20 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı. bir hastane satın alırım. tüm hastaları sevk taburcu sonra annem babamı koyarım oraya. veteriner de alırım bizim kedi için. burada tüm personel işte bizim aileyi komple bi tornaya yatırsınlar. tek işleri biz. hızlıdan. nerde ne eksikse hemen tamamlansın. annemin misal günde 10 kere b12si olcülcek. o b12 bi düşemicek yani. düşmesine fırsat olmucak:D işte b12 bi ornet sadece. ne kadar test varsa alayını yapacaz tabi. gözler 0.5 bozukmu direk ameliyat ile o bile 0 a getirilcek. bi arkadasıma da noel geliyo noel kızı gönderirdim. jest olsun. sözüm vardı. kutu ile gelcek tam 12 de evinin kapısına. zile basıcak kız sonra kutuya gircek geri. ve bizimki acıcak bi görcek off seksi jartiyerli noel konseptli genc bi hatun boynunda işte nice yıllara yazısı. sonra işte kız beni söylücek. benim hediyem. tüm masrafları ben tarfından karsılanmıs:d belki bi kac arkadasıma daha sürpriz yaparım
10 Yorumlaİlk önce kardeşime 300tl borcumu öderdim sonra ihtiyaçlarımı alırdım bundan sonra istediğim şeylere geçebiliriz:
Spora yazılırdım, özel hocamla birlikte ama 🤩herşeyimi o ayarlıyordu baya motive de ediyordu yanlış bişey yapmazdım kafam rahat olurdu en azından 3 4 ay hocayla devam etmek isterim
Giyim kıyafet herşeyimi alırdım bide bilgisayar çantası ve bikeç ekipman istiyorum bunkar spor, ve hobilerimle alakalı şeyler
Daha sonra derslerim için birkeç kurs alırdım ve e ticarete başlardım , sonra yatırım yapardım
Kış tatili ile beraber güzel bir tatile çıkardım dünya turu ardından tatil biterdi ve türkiye turuna çıkardım 2 3haftada bir bir iki şehir veya köy gezip gelirdim
Kamera ekipmanları alırdım belki çadır filan gezerdim bi güzel ve bunları paylaşırdım
Spor, gezi, iş bunları paylaşırdım sanırım
20 YorumlaŞükür ederdim. Sonra zekat verirdim. Para insanı kandıran en kolay maddedir. Bu yüzden veren el alan elden üstündür cümlesine katılarak , zenginliğinin belli oranını zekat olarak verirdim. Normal hayatta da zaten paraya düşkün değilim. Ölümlü olduğumuzun bilincindeyim. Bu yüzden insan da olsak para insanı esir alabilir veya yanıltabilir. Bu sebeple ihtiyacı olanlara yardım ederdim. Diğer türlü de spor yapar , bilmediğim görmediğim yerleri gezer , eğlenir ama yine yatırım yapardım. En çokta ramazan bayramında kapı kapı yardım dağıtmak niyetimi gerçekleştirirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılparamı bankaya katar değerlendirirdim hemen ertesi sabah lüks bir klinik bulur dişçiye giderdim dişlerim ağrıyor ve her şey çok pahalı sağlığıma kavuşur sonra emlak sitelerinde evlere bakardım evimi alırdım içini döşemek için mobilyacılara beyaz eşyalara aklına ne gelirse ev için alışveriş yapar dizerim evimi sonra evime yerleşir yatırım amaçlı diğer evleri alırdım araba alırdım sonra kişisel alışverişlerimi yapardım kuaför kıyafet ayakkabı gibi bunlar bittiğinde sıcak bir ülkede tatile giderdim orada yakışıklı bir adam bulur tatilin tadını çıkarırdım 1 ay tatil yeter tatil bitince adama bay bay
10 Yorumla- 11 Yorumla
1 yılİlk önce yatırım yapardım ve köşede biraz para saklardım yoksa eski günlere geri dönebilirsin ve o zenginliği tattıktan sonra fakir olmak dahada kötü ama onu saymadan ilk olarak güzel villa alırım kıyafet falan sonra lüks mekanlarda kız tavlardım aşk olmadan paranın anlamı yok para bir hiç!
11 Yorumla- 1 yıl
Ve ABD New York Eyaleti New York City e taşınırdım
1 yılKendime büyük bir kaç tane difriz alırım. İçine seri üretimde olmayan etler, gazlı içecekler vs doldururum. Sonra kendime yüzlerce kiloluk dev bir hamburger yaptırırım. Bunu da Youtube'de paylaşırım. Sonra Guiness'e gider en büyük hamburgeri ben yaptım derim. Daha sonra ise ev alırım ve oraya giderim. Sonra bir kaç ev daha alır onları da kiraya veririm. Hayat güzel. 😎
10 Yorumla
1 yılDirek işi bırakırım , para geldi diye savurmaya gerek yok 2+1 dairemde yaşamaya devam eder. Ege ve Akdeniz sahil kesimindeki şehirlere otel yapar para artarsa 3-5 tanede villa dikerim buralardan pasif gelir elde ederek fıstık gibi yaşarım. Hayali bile güzel be :D
10 Yorumla
1 yılİsviçre'de dağ ve nehir manzarası olan sakin bir yerde sinema salonu, spor salonu, bar, oyun odası, sauna, karlı kış manzarasında yapay kaplıca gibi dış ortam jakuzisi, üst düzey ses yalıtımı ve steinway marka efsanevi bir piyanosu olan bir yaşam alanı olusturup işlerimi ve hobilerimi yuruturdum; arta kalan zamanda da dağ yuruyusu 😃
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılhttps//youtu. be/Tf3xDmgo_sE? si=rYFZOeKdi07WAWyc
Belki klasik olacak ama harbiden köye ev yaptırırdım13 Yorumla- 1 yıl
Bende anlamadım
Zengimliği devam etirecek şeyler apartman alıp tüm daireleri kiralama gibi düzenli gelir getirecek şeyler. Sonra üni öğrencilerine proje desteği (%51 ortaklık karşılığı mantıklı projelere)
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılÖnce eş dost akrabaları bi ayırırım.
Sonra kira getiricek gayri menkuller alırım
Biraz döviz altın fon hisse yatırımı
Sonra bahceli güzel bir villa alırım
Sonra bir kaç estetik falan filan
Spordan cıkmaz tatillere doyamazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendimi ve ailemi bue evden kul hakki almayi çok seven karakteri bozuk komsulardan (isteyen soran olursa neler yaptıklarını anlatirim ama klasik komşu kavgasi gibi degil buyuk yanlislar yaptılar) kurtarirdim duzgun yere tasindiktan sorna arabayi kardesime kitler ben de paramla yetimlere yardim ederdim herkes sansli olmuyor maalesef ama elimizden geldigince kardeslerimize yardim etmeliyiz baska ülkelerin çocukları gençleri için yardim yapan insanimiz cok Allah onlardan razi olsun cok guzel davranış ama once en yakinindan baslamak gerek peygamberimiz de öyle yapmaz mıydı
11 Yorumla- 1 yıl
Sen yine komsu diyorsun ben 1. Derece akrabalarimin kazigini yedim.
Ülke değiştirmek 😅 ben orta Asyaya gitmek isterdim özelikle Kazakistan ekonomisi gelişmekte olan bir ülke güzel yatırım ile paranı ikiye katla hemde istediğin ülkede yaşa
10 YorumlaAkaryakıt istasyonu alırım, borsaya yatırım yaparım, ev ve dükkan, arabalar alırım. Otobüs hattı ve feribot hattı alırım armatör olurum bu kadar zenginlik yeter 😂
10 YorumlaGemi alıp armatör olurdum. Filo kurmak isterdim. Bi de inşaat sektöründe hizmet verirdim. Farklı sektörlere el atarak holdingleşmeye çalışırdım
10 YorumlaYatırım yaparım böylece ilerideki çocuk ve torunlarımın işini kolaylaştırırım ayrıca paramı güvence altına alırım ki gtü dikerek rahatça uyuyabileyim
10 Yorumla
1 yılEv. iş kurma. vatandaşlık. bazı renovasyon çalışmaları. hiçbirini şhsi olarak üstüme almam bile belki.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılBorcumda alacağımda yok zengin olsamda hiç bir şey degismezdi yine aynı monoton hayat devam edecek
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 371 cevap paylaştı. Tek başına zenginliğin tadı çıkmaz diye düşünüyorum yanında biri olunca da onun dedigi oluyor o zaman benim fikrimin Degeri kalmıyor
11 YorumlaDemekki hepimiz fakiriz
Cevabım bu kadar teşekkürler.20 Yorumla
1 yılElimdeki parayı çar çur etmemek için hemen mutlu sonlu masaj salonuna giderdim
20 Yorumla
1 yılHastane, çocuk esirgeme, huzur evlerine yüklü miktarda bağış yapardım
20 Yorumla
1 yılIlk olarak wp gruplarına ben zengin oldum siz okumaya devam edin aveller derdim sksmskz
20 Yorumlane kadar zengin olduğuma göre gider plaza alırım villa vs plazada iş kurarım bodrum katındada kumar oynatırım türkiyenin seçkin isimlerinden biri olurum sonra gider gsyi satın alırım oshimenin bonservisini hallederim nelssonu gonderir bi tane stoper cekerim luisa romanı getirtirim sonra bir ucl daha kazanip ürerüm intihar edip cocuklarima miras birakirim
10 Yorumla
1 yılSon çalıştığım şirketi satın alır, beni işten atan grubu tazminatsız kovardım. İK şef müdür dinlemezdim
10 Yorumla
1 yılSağlam bir arsa alırım, evimi istediğim gibi yaptırırım, bir tane audi r8, sonra gezi seyehat.
10 Yorumla
1 yılBir çanta hazırlar bisiklet ile dünyayı gezerdim
10 YorumlaKendi şirketimizi daha çok geliştirmek adına yatırımlar yapardım.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı. herkese zengin oldum diye haber verir alışveriş yaparım kedilerime bir şeyler alirim
10 YorumlaGezmek görmek istediğim çok ülke var hepsini gezip görmek 🤠
10 Yorumla
1 yılSanırım birazını yatırım birazını emlak alır çalışmaya devam ederim
göze batmaya gerek yok:)10 Yorumla
1 yılÇok da değişen bir şey olmazdı:DSabah kalkıp işime devam ederim:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılestetiği ve yurt dışı seyahatlerini zengin değilken de yapıyorum ama deliler gibi lüks markalardan alışveriş yapardım
20 Yorumla
1 yılDünya malı her türlü burada kalacak kendi işim ek iş ve proteine erişim spor vs bunlar yeterli şeyler benim için parayı direk kadına vs yatıraar sizede selam olsun aklı alt kısım da çalışan tayfa 🤣
00 Yorumla
1 yılSanırsam hemen hawaii'de kumsala yakın ya da deniz manzaralı bir villa alırdım. Kalan paraylada bir iş kurarım. Sınırsız para diyorsan seveceğim bir kızla avrupayı karış karış gezerdim.
00 Yorumla
1 yılİlk iş oturduğum semti değiştiririm ve bu semtte ne kadar kedi varsa hepsini toplarım götürürüm fareler cirit atsın heryerde sokakta fareden yürüyemesinler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocayı boşarım biraz burnu sürtünce yeniden evlenirim kocamla😅
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendi bilir boşarım
1 yılönce sokaktaki canlılara yardımcı olurdum sonrası işe gitmeyip evde yatsam bile yeterli ckdlcmldöx
13 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim 🫶🏻🐝
1 yılÇocuklarımı alıp güvenli, huzurlu bir ülkeye yerlesirdim.
20 Yorumla
1 yılMotor alırdım villa alır ailemi yerleştiririm ve sevdiğimle dünya turuna çikardim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDirek işi bırakırım, sonra güzel bir seyahat sonrasına bakarız
20 Yorumla
1 yılÖncelikle bu ülkeden giderdim, daha kaliteli bir hayat sürdürmek için.
Aksi halde bir anlamı olmaz zengin olmamın
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 6,1b cevap paylaştı. Arabamı değiştirirdim. Ne ultra lüks ne de çok dandik bir araba alırdım. En çok tercih edilen pahalıca genç arabası alırdım.
00 YorumlaÖnce yatar bir güzel uyur uykumu alırdım. Sonra sakin kafayla karar veririm ne yapacağıma. Para bir yere gitmiyor nasılsa😂
00 Yorumla
1 yılBir zamanlar zengin olmuştum. O seviyeye eriştim. İlk yaptığım şey yurtdışına gezmeye gitmek olmuştu.
02 Yorumla- 1 yıl
Nasil zengin oldun
- 1 yıl
Ticaret ile.
1 yılBaştan ihtiyaçlarımı belirler daha sonra kimin ihtiyacı olursa veririm
20 Yorumla
1 yıl3-5 eksik var, önce onları tamamlar sonra da yatırım yapardım.
10 Yorumla
1 yılZenginlikten kasıt nedir? Ne kadar bir miktar servete kavuşunca zengin sayılırız?
10 YorumlaBorçları kapatır , iş kurardım acilenen malum hazıra dağ dayanmaz derler
10 Yorumlayatırım ve potansiyeli olan ama imkanı olmayan çocukları kendi kanatlarım altında toplarım
10 Yorumla
1 yılÖnce ailemde sonra mahallemde sonrada memlekette fakir bırakmam
10 Yorumla
1 yılBirçok ev alırdım arsalar alırdım ve daha da yatırım yapmaya başlardım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEstetikliyim ve villada yaşıyorum zaten. Ailede yardıma ihtiyacı olan varsa borçlarını kapatır, ihtiyaçlarımızı alır kalanıyla da hayatımı yatarak geçirirdim.
10 Yorumla
1 yılİstifa eder çalıştığım şitketi satın alır gıcık olduğum kim varsa kovardim
10 Yorumla
1 yılAilemle bir eve taşınırdık sonra iş fırsatı sonra hep tatil planları
10 Yorumla
1 yılSınırsız bi zenginlik mi ne kadar zenginim mesela
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılŞu an durumum iyi maddi olarak refaha ulaştığım da ilk yaptığım şey ailemin ve kendimin olan tüm borçlarını kapatıp bi tatile çıkmak oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk kizlarsoruyor üyeliğimi silerdim hep bu parasızlıktan zaman doldururuz burda😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (193)
Devamını Gör(238)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem