19 yaşında askerlik öncesi kendi işimi kurup tavuk besleyip yumurta satarak para kazanabilir miyim?

19 yaşındayım, askerliğime 6 ay kaldı. Araç iç döşeme mesleği ile uğraşıyorum ve çok yoğun bir dönemden geçiyorum, çalışma saatlerim, olmadık laflar, sözler, emirler vs. her şey bir yere kadar. Elin işinde kendimi yıpratmayı istemiyorum, sabah 8 - gece 22:00'a kadar durmadan çalışıyorum ve haftalık aldığım para çok komik bir rakam. Kendi işimi kurmak istiyorum, geniş bir alanımız var. Ufak bir kümes yaptırıp 100 tane tavuk atıp yumurtalarını satmak istiyorum, yapılır mı veya sizlerin aklında ne gibi daha farklı iş modeli var, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Güncellemeler
16 gü
Abi gerçekten cok teşekkür ediyorum vermiş olduğun her bir bilgi altın değerinde yani senin gibi birinin fikirleriyle hareket etsem tirilyoner değilde milyoner olabilriim:))
Güncellemeler
16 gü
Peki kümes nasıl olabilir abi stres yapmamaları için yemden çok yeşillik vermeyi düşünüyorum
19 yaşında askerlik öncesi kendi işimi kurup tavuk besleyip yumurta satarak para kazanabilir miyim?