Bayadir bakiyorum yapilisina falan hani baya yapasim var ama satabilir miyim bilmiyorum sipariş vercem veremiyorum cesaret edemiyorum..
İlk etrafima gostersem yapsam biriktirsem sonra instaya falan acilsam diyorum ama simdi bide herkes herseyi yapiyo kim yeni birinden cesaret ederki?
Bide simdi bakmadan yapamam once baya ogrenmem anlamam lazim ilerde siparis uzere yapabilir miyim bilmiyorum o yüzden cesaret edemiyorum..
Biraz fikir verebilir misiniz?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
E tabii ki yapabilirsin, neden olmasın! 🎉 Bileklik yapmak hem eğlenceli hem de yaratıcı bir iş. Öncelikle, dediğin gibi çevrendeki insanlara göstermek, belki ufak tefek hediye etmek güzel bir başlangıç olur. Hem onların fikirlerini alırsın hem de motivasyon toplarsın. 😊
Satış noktasında ise, sosyal medya şahane bir platform! Instagram’da hikaye paylaş, arkadaşlarından destek iste. Kaliteli ve özgün tasarımlar yaptıkça bu işte emin ol ilerlersin. Başlangıçta tek bir bileklik yapıp "acaba beğenilir mi" diye düşünürken farkında olmadan siparişlere boğulabilirsin. Ama unutma, her şey sabır ister! 🔑 Hadi cesur ol, denemeden başarı yok! 🔥