4 sa
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Tek başına yaşıyorsa, İstanbul-Ankara gibi büyük bir şehirdeyse ve kirada oturuyorsa en az 60 bin olması lazım. Dışarıda sık sık yemek kahve gibi harcamaları varsa aylık 10 bin ekle, makyaj kıyafet gibi konularda sık alışveriş yapıyorsa 15-20 bin daha ekle.
Yani standart bir hayat için en az 60 bin, daha rahat bir hayat için 80-90 bin TL kazanması lazım.
500.000 olsun bana da yedirsin istediğim gibi tatile gideyim o kadinin parasını başka kadınlarla yiyeyim
Kadının maaşımı olurmuş, kadın sadece erkeğine hizmet etmeli
Tamam eğer 500 bin üstü kazanırsan hizmet ederim ben
Ben kazandığım için hizmet edeceksen hizmetçi tutarım sana gerek kalmaz
Kadının kazancı kadına aittir, bu nedenle ilgilenmediğim bir durum.
yani asgsri ücretten fszla olmalı en azındsn şu an geçimi için
kadının yeri evidir ama çağımızda çift maaş olmak zorunda ya da geniş aile olmalıyız
Ama enaz 50 harcar
Bakım felan kıyafet ayakkabı
💐💐💐💐💐💐💐💐
TV muhabirimi ne artık her ay 50 bin saçmalama
Öyle değil
Ya bak evli bile olsa en azından bir 50 binlik kredi kartı olacak saçmalama yani bir parfüm olmuş bir milyar 2 milyar
Yani bu zamanda paranın değeri yok yani onda kalır para ister harcar ister biriktirir benim kadınım olacaksa altında arabada olur ona benzin parası falan
her ay parfüm mü alacak sen kiminle evliydin Nicole Kidman la mı
Şu and saçmaladığının farkında mısın
Nicole Kidman dediğin kişi yani kusura bakma da yani prenses benim kadınım benim prensesim olacak ya benim kraliçem olacak yani cebinde parası olacak cüzdanın da olacak ya da kartı olacak
hayal dünyasnda yaşıyorsun sen arabayı bezin alamazsın senin evliliğine 1 yıl veriyorum
Sonra mesela çocuğumuz olunca çocuğumuzu alışveriş o yapacak bir şey istediklerinde o alacak
@romantizmasktutku makyaj malzemesinin parfüm alan biriyim makyajı malzemelerini 4 ayda 5 ayda 1 alırım parfüm de 3 ayda bir 1 alırım bittince parfümüm 14k makyaj malzemelerim 20k civarı tutuyor ama 4 ayda 1 yani... her ay 10 k onun için ayırıyorum kendi paramla
Çok boş konuşuyorsun yani ben alırım kardeşim elimden geldiğince yani gerekirse ben aylık 10 milyarı açarım ama eşimin parasını olsun isterim
Tamam sizin anlamadığınız şu bak Ben eşimin gelip benden para istemesini kabul etmiyorum istemeyecekler kardeşim benim eşim olunca öyle hayatım bana şu kadar para ver bu kadar para ben ne böyle dilenci gibi hizmetçi gibi
Mesela ben aylık 100 milyar kazanıyorsam 50 milyar eşimin olur aylık ona atarım o ne yaparsa yapar ister biriktirir ister harcar her benim param biter benim ihtiyacım olur ondan isterim yani bu kadınıma değer verdiğimi gösteriyor O anlamda diyorum
Mesela ben işteyim telefonum çekmiyor eşimin paraya ihtiyacı var Ne yapacak bana ulaşmaya mı çalışacak ya da ortak bir hesabımız olur bir kartonda olur Bir kağıt bende öyle olur ama o para oldu durur yani ikimiz de harcayabiliriz
100 bin kazanıyor musun
Kazanacagim
Kendi mesleğime başlayayım en az 100
@romantizmasktutku zaten istiyen yok ama asgeri ücret alıyorsun milletin pokunu temizliyordu gelmişsin burada hava atıyorsun statü sahibi bile değilsin seni ksdin olarak görüyorlardir belki üzüldüm sana
Sen benim hangi statude olduğumu bilemezsin haddini bil
Şu anda evet asgari ücrete yakın bir maaş da çalışıyorum ama ben yıllarca eğitim aldım kendimi geliştirdim kendi işimi kuracağım bugüne değil yarına bakacaksın gelecek odaklı olacaksın canımsın
tamam git çalış kazan tutan mı var
Ben burada gelmişim fikrimi fikrimi açıklıyorum eleştiri ya da yargı yapmıyorum Sen benim statume laf ediyorsun
Senin sülalen sonu sopun gelsin laf edemez tamam mı Ben nasıl ki sen etmiyorsam sen de demesin haddini bil yerini bilir Ben senin o cilve yaptığın erkeklere benzemem terbiyesiz
@romantizmasktutku sen aile zor kurarsın 🤣 kadına hangi haklaa hizmetçi gibi para almasın dersin? Evde yemek yapıyor temizlik yapıyor çocuğa bakıyor annen de hizmetçi o zaman? Annen babanin hizmetçisi mi?
@tuğlem88_din öyle diyor ama hayat şartları öyle demiyor. Herşeyi kocadan beklemek yanlış olur
Ben diyorum ki eşimin para istemesine fırsat vermem
Seni okutan edebyat hocasına okula osursyim eğitimini tekrar al
@Bay_Nutella ben farklı bir şey anlatıyorum hanımefendi soran kişi boş konuşuyor ve anlamadı kit
Kendini idame ettirecek kadar emeği karsiligi5kadar
Bu kadın bekar mı? Evli mi?
Evli
47bin tl
Sen ne kadar alıyorsun
Benim kendi işim 200 bini bulur
Ya senin
En az 100 bin tiyele
DFSASSDSDAAF
Onu alan vardır jcjsjjss
Allah arttırsın anam MSAŞLKDFKFD
3 asgari ücret kadar.
Şaka şaka.
Ben o kadar alıyorum gel evlen benle
Üç asgari ücret alıyorsun diye niye evleneyim ki 😄
Erkekler para için evlenmiyor mu
Beni paraynan satın alamazsın
Alcam
Gratise yetecek kadar
Eşim savcı 110 bin bürüt alıyor
Farketmez kendine yetsin kafi
Yaptığı işe göre değişir
Nerede çalıştığına bağlı
Kendi ayakları üzerinde durabilecek kadar
Erkeğinkinin yarısı
Yani
@Sertcan3433 kadının parası kendinedir. Erkek eve harcar. Kadınınkinin pek de önemi yok yani. Erkek 100 bin alıyorsa ortalama kadın da elli falan alır ama kendi lüksüne harcar.
Güzel düşünce ama bence erkek şu an 100 kazanmalı kadınla 50 almalı en az
@Sertcan3433 kadının parası erkeği ilgilendirmiyor. Bu ahlaken de dinen de fıtrata da göre böyle olur
Hım sen evli misin?
Knk benim paramdan kocam alabilir kocamın parasından ben alabilirim dinden bahsediyorsunuz işinize gelince 🤣
Alın ya😏
Seninki ne kadar onu ölçü alalım 😆
65
Ne iş yapıyorsun peki sen
Memurum
Tahmin etmiştim
O yüzden herkesi küçük görüyorsun
50 bin
Helli min ve seksen bin arasında olması lazm
89 Bin minimum
Sen ne kadara alion
Ben 200 bin
En az 500 bin
500 bin hangi meslek alıyor doktor bile almıyor
Devlet memuru olan kimse zaten 150 bin üstü almıyor ki serbest meslek bahsettiğim
hangi meslekler ben memurum 65 alıyorum tabi bunun için yol masrafı vs primler daha fazla oluyor ama her ay 65 üstü alıyorum
Ben işin esprisindeyim 65 bin yeterli bir miktar sonuçta erkek de evde yatıp bacak bacak üstüne atmayacak. Ama, kadının sadece aldığı maaşa bakılmaz hatta erkek için bu son düşündüğü şey bile olabilir. Kadının evi düzenlemesi, hamarat olması, çocuk bakabilmesi ve bakımlı olmasına bakılır.
Ki sen evlilikten bahsettiğin için işin içine geçmiş ve karakter de büyük önem arz ediyor
50-60 bin
Memlekette 60 yeter
100k
Kendi makyaj malzemesini alacak kadar olsa yeter
60.000
benim 50 olsa keske
Sizin ne kadar
65
İyi işte gayet
En az 50 en az
Sen ne kadar alıyorsun ben 65
Şu anda geçici isteyim 45 alıyorum