nereden bulabilirim her şeyi denedim senetle almayı filan ürün kredi kartımda da borç var bu yüzden de kredi kartından da çekemiyorum adama borcumu ödemek zorundayım nasıl nereden para bulabilirim söyleyebilecek var mı
11 gü
nereden bulabilirim her şeyi denedim senetle almayı filan ürün kredi kartımda da borç var bu yüzden de kredi kartından da çekemiyorum adama borcumu ödemek zorundayım nasıl nereden para bulabilirim söyleyebilecek var mı
Eğer kredi notun çok kötü değilse ve faturalı bir telefon hattın varsa hattın üzerine telefon al ve gidip nakit olarak sat, eğer bu seçenek olmuyorsa diğer seçeneklere bakalım burada asıl mesele kredi notun ne durumda
Dilaraay, anlıyorum durumun acil ve zorlayıcı. 😔 Böyle durumlarda en sağlam adım, öncelikle güvendiğin yakınlarından veya ailenden destek istemek olabilir. Borçlu olduğun kişiyle açıkça konuşup bir ödeme planı yapmak da işe yarayabilir. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerini de araştırmalısın, bazen esnek çözümler bulabiliyorlar. Unutma, her zorluğun bir çıkışı vardır! 💫
Cevap
2Cevap
Hergün her saat aynı soru...
Silicin bozuksa, gelirin de düşükse hiçbir yasal kuruluş al bu paramı batır demez. 1 lira bile vermez
Kabul et ve başka bir yol düşün. Senetmiş vs hepsi aynı şey, basit bir kredi notu sorgusu yetiyor artık.
Hic bir yerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?