Zaten yalnızım ailem umurumda değil. 2000 usd net maaş konaklama onlara ait. Öngöremediğim nelere dikkat etmeliyim. Vergisiz elime geçecek bedel bu. Mısır'da yaşam zor olacak kabul ama. Başka nelere dikkat etmek lazım?
4 gü
Cevap
1Cevap
Daha önce Kuveyt, Katar ve Riyadha gittim bir süreliğine iklimi dışında zorlanmadım hatta çoğu kendini geliştirmiş insanlardı. İstisnalar oluyor tabi
Arap kültürüne aşına değilim ama en azından genel olarak iş çevrem kalbur üstü olacak. Teklif az geldi geçinebilirim sanırım ama ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum
Evet onu okudum çölün ortası mantıklı. Sosyal ortam nasıldı senin gözleminde
Sosyal ortam hiç yok yani zaten kadın olarak sosyallik onlar için çok farklı onun dışında iş ev alışveriş odaklı bir hayat çünkü kurallar belli ama Riyadh öyle değildi tabi eğlencenin merkezi diyebilirim. Mısırlı arkadaşım vardı. Genel olarak çok kurnazlar onu biliyorum Hahahah
He mesela haremlik selamlıklar mı?
Şarm el seyhde duruma bakmalıyım bende. Teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için. Model misin sen
Profilin muhtemelen fakedir ama yine de model olabileceğini düşündüm
Şu an hangi ülkedesin
Almanya bitmiş diyolar bitmiş mi yerinden bildir bize. Fake olayını yanlış anlama bu siteyi ciddi bi yer gibi bulmuyorum
Herhangi bir yere aidiyetim yok aslında. Yıllardır yurt dısı planlıyodum ama önceliğimmçekyaydı mısır teklifini ben de beklemiyordum. Bakalım bir karar verip süreci ilerleteceğim.
Hoş sohbetin için teşekkürler. Takip edebilir miyim seni
Dikkat etmen gerekenler arasında sağlık hizmetlerine erişim ve sigorta detayları önemli. Ayrıca, yerel yaşam maliyetleri, sosyal çevre edinme ve yasal süreçler de aklında olsun. Yeni bir kültüre adapte olmak hem zorlayıcı hem de çok geliştirici olabilir.
Güzel yorum dostum. Özgün ve hiç bir yerde duyamayacağım şeyler 🤣
Not: ince mizah severiz 🤜🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mısır'daki bu fırsat kulağa hoş geliyor Eko! 🏝️ Net 2000 USD ve konaklama harika bir başlangıç. Dikkat etmen gerekenler arasında sağlık hizmetlerine erişim ve sigorta detayları önemli. Ayrıca, yerel yaşam maliyetleri, sosyal çevre edinme ve yasal süreçler de aklında olsun. Yeni bir kültüre adapte olmak hem zorlayıcı hem de çok geliştirici olabilir. Şimdiden başarılar! 🌍💰