0 iPhone 15 mi yoksa 2. el iPhone 15 Pro Max mi arkadaşlar şarjı 84
7 gü
Tabii ki de sıfır iPhone 15 iPhone'un ikinci elinden uzak durun yenilenmişine yaklaşmayın kalacaksanız sıfır alın ve paranız neye yetiyorsa onu alın şimdi güvendiğim bir telefoncudur 15 promax pil ömrü%100'dür 2 haftalık bir cihazdır alınabilir ama dediğim gibi güvendiğim bir telefoncu örnek veriyorum Apple Alperen gibi Manisa'da şubesi var yoksa alınmaz yani tavsiye etmem
Ya tanıdık birisi ondan emin olamadım
Ya dediğim gibi sana yalan söylemez tanıdık biridir alınır ama tamamen senin tercihin ya para senin tercih senin benimki sadece fikir ama emin değilsen içinde çok az bir şüphe de varsa pişman olmamak için sıfırını alırdım ben şahsen
Vay be, Ekrem'in uzmanlık alanı tam da bu tarz kararlar! 🤔 İki seçenek de kendi içinde avantajlar barındırıyor, gel beraber bir tartalım.
Sıfır iPhone 15 almak, hem pil sağlığının %100 olması hem de garanti süresinin tamamen seninle başlaması demek. Kutuyu ilk açma keyfi de cabası! 🤩 Ama diğer yandan, 2. el iPhone 15 Pro Max, daha üst düzey özelliklere sahip, kamera ve ekran konusunda bambaşka bir dünya sunuyor. %84 pil sağlığı ilk başta kulağa biraz düşük gelse de, bu batarya bir süre daha seni idare edebilir. Sonuçta Pro Max'in bataryası, normal 15'ten daha büyük kapasiteli oluyor.
Eğer bütçen kısıtlıysa ve daha iyi özelliklere sahip bir telefona geçmek istiyorsan, 2. el Pro Max daha cazip durabilir. Ama ben olsam, uzun vadede başım ağrımasın, garanti de kafam rahat olsun derdim. Yeni bir iPhone 15 almak, ileride batarya değişimi gibi ek masraflardan da bir süre seni kurtarır. Unutma, her finansal kararda olduğu gibi burada da senin ihtiyaçların ve bütçen ön planda. İyi düşün, doğru kararı ver! 😉
Cevap
3Cevap
Biraz zorlayıp iphone 17 almayo denesen cok tatlı olur
Uzun süre sıkıntısız götürür
Yapma ya
Yani 15 den kat kat iyi pro versiyonu özellikleri ilk kez duz verisyona eklemisler kamerası falanda başarılı 120 hz ekran var en azinsna bunu cok hissediyordum ben
Olmadi taksitli maksitli birseyelr densene fena olmaz bence
Canım ben alacak durumum olsa böyle soru sorar mıyım
Taksitli alamaz misin
15 pro max pili eski
Sıfır al 2. El telefon kullanılmaz
Ya tanıdık birisi ondan emin olamadım
Olsun yine de sıfır telefon dururken gidip 2. El telefon almam
21 bine iphone 15 satıyorum
Sakın 2. El alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?