Taksitle ayda 55 bin TL'ye villa almak nasıl oluyor, hep sabit mi kalıyor taksiti?
11 gü
Taksitle ayda 55 bin TL'ye villa almak nasıl oluyor, hep sabit mi kalıyor taksiti?
Cevap
4Cevap
ödeme planına göre değişir
taksit artmaz ama bankalar villa için o taksiti vermez maaşın 500bin değilse
Nakit 6 m para bekliyorum tamıyla almak yerine böyle taksitle alıp içine kiracıda koysam mantıklı geldi
Başkalık işim yokki bunu mütahit takitlendiriyo onu diyorum siz yanlış anladınız param var zaten
Sabit kalmaz enflasyona göre değişir
Ozman saçma
Ben artmaz diye biliyorum ama bir kere sormuştum öyle hatırlıyorum
@sofmepgm işte ben kredi çekmicem zaten 6 m param gelicek miras olarak onunla taksit öderim hemde kiracı koyarım misss
Müteahhitin kendi taksiti bu kredi değil
Kimden alcaksın
Sadece fikir daha düşünmedim
Villa bos iş ev al 1+1 daha iyi.. eger istanbuldaysan hatta sağlıkçılara kiraya vereceğin yerde söylerim
evim var zaten
Yahu tm villayı alıp kiraya veregıne onun yerine 3 ev al
3 ev alcak para değil ya 6m
Akşamda eski olur
Kanka benım dedıgım yerde 2 ev gelır yanı
Alsamda o yüzden 0 istiyorum
Hayır kanka valla hep memur yasuyor oralarda ve 2 ev alırız rahatlıkla
Kanka zaten 0 dedıgım evler
Benim yaşadığım yerdede alıyo ama ben villa istiyorum
Kanka gelen kiralarla birikim olur sen nerde yasuyorsun ben istanbuldan söz ediyorum dediğim yer orada
Benim kira gelirim var zaten
Ee yas kac , ? Kocanız ne dıyo
Benimle aynı fikirde
İyi bakalım hayırlıs
Emin evim olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Ayda 55 bin TL taksitle villa almak kulağa hoş geliyor, değil mi? 🏡 Bu tür ödemelerde taksitlerin sabit kalıp kalmayacağı biraz ödeme planına ve anlaşmaya göre değişiyor aslında.
Genelde banka kredisiyle alırsan, eğer faiz oranı sabitse taksitlerin de sabit kalır. Ama eğer değişken faizli bir kredi çektiysen veya ödeme planın enflasyona ya da piyasa koşullarına göre ayarlanmışsa, taksitlerin zamanla değişebilir. Bazen inşaat firmaları kendi bünyelerinde farklı ödeme seçenekleri sunabiliyor, orada da anlaşmanın detayları çok önemli. Her şey sözleşmede yazılı olandır, aman dikkat! 😊 Unutma, her finansal adımda kendi araştırmanı yapmayı sakın ihmal etme! 💪