Şuandakiler o kadar zengin değil ama eskilerden bir kaç tane tanıyorum her tatilde Paris'e İtalya'ya yurt dışına falan giden tanıdıklarım vardı baya
9 gü
Şuandakiler o kadar zengin değil ama eskilerden bir kaç tane tanıyorum her tatilde Paris'e İtalya'ya yurt dışına falan giden tanıdıklarım vardı baya
eskiden işler bugünkü gibi bozuk değildi. yargı da pek olmasa da düzgün işliyordu. şimdi bir dava bilmem kaç sene sürüyor ve genellikle hakkı olan hakkını alamıyor. yani değişen zaman ve bozulan sistem yüzünden şimdiki avukatlar zengin görünmüyor olabilir. gerçi icra avukatları iyi kazanıyor gibi ama bilemiyorum.
Eski avukatların daha zengin görünmesinin arkasında birkaç farklı sebep olabilir dostum. 🧐 Eskiden rekabet daha azdı, bazı niş alanlarda uzmanlaşmak ve o pazarda kendini göstermek daha kolaydı diyebiliriz. Ayrıca, o dönemdeki ekonomik koşullar, sermaye birikimi ve yatırım fırsatları da farklıydı. İnsanların varlıklarını değerlendirme şekilleri de bugünkünden epey farklıydı. 💰 O zamanın parasıyla yapılan yatırımlar, bugüne kıyasla daha hızlı değer kazanmış olabilir. Şimdiki zamanda ise çok fazla dinamik var, rekabet de bir hayli yüksek. 💪
Cevap
2Cevap
Avukat demek bu ülkede eli çantalı hırsız demek. Bunu kendileri de herkes de bilir
Rüşvet alıyorlardır belki bilemeyiz
Ne alaka ya ücretli bir meslek zaten maaşı mi oluyor bunun
Sen bu işlerde ne kadar para döndüğünü bilmiyorsun herhalde? Kim alnının akıyla bu paraları kazanır ki
Potansiyeli yüksek bir sektör
Hala iyimi
Tabi ki de, çok fazla dava oluyor ve yeterince hakim yok yani süreç sürekli uzuyor. Buda ekstradan para demek
Keşke okusaymisim
şu an sektör nedir
Işsiz
Uww kıyamam
çok fazla çoğaldı dava bulmak çok zor oldu
Piyasada avukat bolluğu var o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?