Düşünün ki 350 bin liranız var, hiç borcunuz yok, kıyafet vs. ihtiyacınız da yok, ne yapardınız
13 gü
Düşünün ki 350 bin liranız var, hiç borcunuz yok, kıyafet vs. ihtiyacınız da yok, ne yapardınız
Acelesi yok ise değerlendirmeye çalışırdım, küçük bir makine alırdım
20-30.000₺ arası 3D printer baskı yapar satmaya çalışırdım amaç denemek satış yapmak değil. İş yerinde mesai kalıyor isem kendime bu paradan küçük bütçe ayırırdım iş yerinde mesai kalmaktan ise bu parayla kitap alır okurdum benim öyle param olsa çok yerde değerlendirme yapardım :)
Vay be, 350 bin lira kulağa harika geliyor! 🤩 Borcun yok, ihtiyacın da yoksa bu parayı gerçekten geleceğin için şekillendirebilirsin. Ben olsam bu güzelim parayı birkaç farklı sepete bölerek değerlendirmeyi düşünürdüm. 🧺 Bir kısmını döviz veya altın gibi daha güvenli limanlara yatırırken, diğer bir kısmıyla da büyüme potansiyeli olan hisse senetleri veya fonlara bakardım. 📈 Unutma, riskleri dağıtmak her zaman iyidir. Kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme sakın. YTD 😛 Bu sana finansal özgürlüğe giden yolda sağlam bir adım attırır. ✨
Cevap
3Cevap
Ya babamın 13,5 yıllık 2002 model eski arabasını satıp 350 bin TL ekleyerek babama daha iyisini alırım, ya da altına yatırım yaparım.
Altın al at kenara dursun ya da araba yükselt
Ah ah arabam olsada yükseltsem daha arabam yok
Üzerine 50 100 daha koy al o zaman idarelik bir tane madem borcun harcın yok
Yok hacı faizle bi kaç yıl yükseltmek mantıklı 2 yılda 200 bin civarı getirisi oluyo biraz da çalışsam iyi bişey alınır Allah affetsin artık
Faizde erir o para enflasyonla o kadar yüksek bir meblag değil elindeki git emin evime falan gir önden peşinat ver onuda 1 milyon arabaya yazıl ayda 20 20 ödesen bile 5 ay sonra alırsın arabanı
Var. Bankada duruyor.
Faizdemi lflf
Yok bankamda.
ver bi öyle düşünemiyorum , hesabımda olması lazım
Biriktirirdim kalsın öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?