Çok düzgün adamdı 2 aydır yükseltmeye çalışıyorum sonunda başardım yarın yapıyoruz korunan benmişim gibi yapıp çocuk yapıp lüks yaşayacağım
27 gü
Çok düzgün adamdı 2 aydır yükseltmeye çalışıyorum sonunda başardım yarın yapıyoruz korunan benmişim gibi yapıp çocuk yapıp lüks yaşayacağım
Şeytan var ya şok. Ne kadar kafanız garip şeylere çalışıyor ya. Biz de hakkımızla işte kpss çalışmaya çalışıyoruz hakkına girmeyelim kimsenin diye. Özellerde işte çalışıyoruz millet ona buna sulanırken bizim içimizden falan geçiyorlar. Gerçekten garip insanlarsınız
Cevap
10Cevap
Senden aldığını aldıktan sonra ne sana ne de doğurmayı planladığın o bebeğe bir faydası olmaz. Bakmaz bile bence hiç yatma
Yok be adam çok saf puahah
Sence böyle bir şey olduktan sonra çevresindekiler karısı ve ailesi müdahale etmeyecek mi sanıyorsun inan pişman olursun umarım trollsündür
Karısı adam saf ailesi de ondan süzme
Saf canım bir aile ama hem zengin hem patron iş yeri sahibi mk trollüyorsan beri mantıkli şeyler yaz senarist
Sen hiç İslami şirketlerini bilmiyor musun kız sen de safsın🤣
O neymişş
Bi bakmışsın kendini bir barajın dibinde bulmuşşun, ailende düzgün çoğuma kıydılar diye tv tv gezer
Ypk be kdkddkdk
bence sağlıklı düşünemiyorsun para için böyle bi hayatı yaşamaya değmez ailene de kendine de ve dogurmayı düsündügün cocuga da yazık olur
Yok yazık olmaz
Mukemel bu fikirlerin sna kalsin yoksa bizde yapriz aman
Garantiye al iyice😀😀
Seni de altıma alırım kdkdk
Cchchchx bak o zaman ikiz olur
Fakirsen olmazzz fakir erko sevmiyorum
Seni zengine bırakırım🤣🤣
😘😘
😘😘
Kolay gelsin arada beni de harçlıkla
Tabi aşkom
cansın unutma <3
İşe yaramaz bu plan bence
Bi şansını dene 😀
OHA KORKUNÇSUN
😘
A o da ne öyle
Troll soru
Yok be niye troll olsun
Birincisi gizlisin, ikincisi hayal kuranların yaşındasın.
27 yaş hayal mi be
18-24 yazıyor. Ayrıca akıllı bir kişi evli adamın tohumundan medet ummaz. Gerçek olsaydı önce kendi ailenden korkardın.
Ailem yok be
Başina bela alirsin
Tatlı belanın ta kendisidir😘
olmaz o iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?