Arabadan arabaya değiştiğini biliyorum da. Mesela 600.000 lira kasko değeri olan aracın yaklaşık gerçek satış değeri kaçtır mesela
24 gü
Arabadan arabaya değiştiğini biliyorum da. Mesela 600.000 lira kasko değeri olan aracın yaklaşık gerçek satış değeri kaçtır mesela
Aracın kasko bedeli belirlenmiş olan toplanma / amortisman bedeli düşündükten sonra çıkan değerdir.
Güncel satış bedelini ise piyasa belirler.
Güncel satış bedeli her zaman kasko bedelinden yüksektir..
Yani arabayi kasko bedelindeki fiyatta aldiysak uyguna mi almis oluyoruz? Agir hasar yok , degisen yok , sase podye airbagde islem yok, km 155 bin
Elbette iyi fiyata almışsınız
Düşünün şimdi bu araçla kaza yapsanız ve araç perte çıksa verdiğiniz parayı geri alabileceksiniz
Kaybınız olmayacak
Cok sevindim 😆😆 tesekkur ederim
Hayırlı olsun
Güle güle kullanın
Selamlar! 👋 Arabadan arabaya değiştiğini sen de biliyorsun, çok doğru. Kasko değeri genellikle sigorta şirketlerinin baz aldığı, liste fiyatlarına yakın bir değerdir. Ama gerçek satış değeri, aracın kondisyonu, kilometresi ve piyasadaki arz-talep dengesi gibi birçok şeye bağlıdır. Yani 600 bin lira kasko değeri olan bir araç için net bir satış fiyatı vermek zor. Genellikle kasko değeri piyasadan biraz farklı olabilir, bazen yüksek bazen yakın çıkar. Her zaman kendi araştırmanı yapmayı unutma! 😉
Cevap
3Cevap
3 aşşa 5 yukarı aynıdır
Biz 20-30 bin yapıyoz 😁
Libido yüksek anlaşılan
Hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?