Bu iş fikrim nasıl sizce?

Şu an öğrenciyim, çalıştığım zaman 20 tane gram yaptım, mezun olup ise girince de her ay altın yapmayı düşünüyorum ve ülke gezmeyi, şehir gezmeyi düşünüyorum. Kamera alıp hepsinin fotoğrafını çekmeyi düşünüyorum ve oradan insanların hayat hikayelerini dinleyip küçük bir deftere yazmak istiyorum. 45'li yaşlarda ise küçük bir cafe açıp oradaki her yere insanların hayat hikayelerini yazmayı ve geldiğim ülkede fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir fikir

Güncellemeler
16 gü
Duvarlara vs fotoğrafları yapıştırcam her yere ama orada gördüğüm değişik anılar kültürler vs yazmayi küçük kağıtlara bu şekilde
Güncellemeler
16 gü
Olumsuz yorumlara yanıt vericem yapamazsın diyen hayal kurma diyen cebinde 5 kuruşu olmayan davarlara şu an 19 yaşındayım 18 yaşında ilk sigorta girişim oldu ve sürekli çalıştım ve birikim yaptım 19 yaşında kimin altını var? Birikimi var ben alkole sigara para vermeyip birikim yapıyorum ve Azerbaycana gittim ilk ülkem orası oldu şu an ve daha 19 yaşındayım!
Güncellemeler
16 gü
Olumsuz yorumlara yanıt vericem yapamazsın diyen hayal kurma diyen cebinde 5 kuruşu olmayan davarlara şu an 19 yaşındayım 18 yaşında ilk sigorta girişim oldu ve sürekli çalıştım ve birikim yaptım 19 yaşında kimin altını var? Birikimi var ben alkole sigara para vermeyip birikim yapıyorum ve Azerbaycana gittim ilk ülkem orası oldu şu an ve daha 19 yaşındayım!
Bu iş fikrim nasıl sizce?