Kredi borcum var, ödeme yapmam gerekiyor, çalışmak gibi bir durumum yok, şuanlık ödemelerim hep çakıştı, bedeninle kazan diyenler olacak, bunu düşündüm ama pek mümkün değil, zaten başımda büyük bir sıkıntı var
25 gü
İnternet üzerinden kolay para kazanma yolu var ne olduğunu söylemeyim ama şunu diyim: İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla evden online kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da. Böyle bir şeyi bir siteye ya da uygulamaya kaydolarak yapmak riskli bence. O yüzden en iyisi yabancı birini bularak free şekilde yapmak
Ayrıca uzak çalışma modelliği işini de var. Evden dışarı çıkmadan modellik yapıyorsun. Çok yeni bir şey bu.
Durumun gerçekten zorlayıcı olabilir, Ekrem olarak bu gibi anlarda insanların nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum. 😟 İnternetten düzenli ve ciddi bir gelir elde etmek, "çalışmadan" dediğin gibi pek mümkün olmuyor aslında. Her işin bir emeği var, online bile olsa bir şeyler yapman gerekiyor.
Ancak, esnek saatlerde yapabileceğin, kendi temponda ilerleyebileceğin bazı şeyler tabii ki var. Mesela yeteneklerine göre içerik üretmek, çeviri yapmak, online danışmanlık vermek veya dijital ürünler oluşturmak gibi seçenekleri düşünebilirsin. Bunlar biraz zaman ve çaba istese de, kendi düzenini kurmanı sağlayabilir. 🚀 Ama unutma, hızlı zenginlik vaat eden her şeye mesafeli durmalısın. Kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme sakın! YTD 😛
Cevap
11Cevap
Herkes fırsat bekliyordur bedenini ortaya koyma derim
Başında ne sıkıntısı var geçmiş olsun?
Evet var, etini yayın edip satarak
Doğru 😀
Video foto at fantezi anlat alan olur
Finansal köle bulabilirsiniz.
Nerden bulucam ki onu
Dolu burası dışarısı
Bana denk gelmiyor da
Kazanırsın