şu an 18 yaşındayım okuyorum intarnetten para kazanmayı öğrenmek istiyorum ne yapabilirim 1 yılda 5 dolar veren saçma anket sitelerinden bahsetmiyorum bu işi yapan varsa nerden başlayabileceğim ya da ne yapabileceğim konusunda yardımcı olursa çok güzel olur bilmiyorum kimse bulduğu altın madenini baskalarına göstermek istemez yinede yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben cok arastirdim ama bulamadim. Yani internetten para kazanan cok guzel kazaniyor. Içerik üretiyorlar, bir sey satiyorlar. Youtube da bu konuyla ilgili arama yaptigimda 1 gunde 5 dolar kazan, anketleri cevapla vs gibi seyler var. Bu islerden anlayan o kadar kolay ve guzel para kazaniyor ki. Atiyorum anladigi dersle ilgili online egitim veren bile var. Bir seyler örüp satan var. Bir tek ben mi salagim ve beceriksizim diye dusunuyorum inan. Yani evet kolay işler degil belki ama millet internetten para kazanmanin yollarini az cok biliyorlar. Bende cok arastirdim bulamadim. Hani oyle yabanci dilim de, matematiğim falanda yok ki online dersler vereyim. Yani bir sekilde millet işini buluyor. Ogretmen, memur, hemsire gibi arkadaslar internetten ek gelir sağlıyor. Ama ben bir turlu çözemedim bu işi. Bir de bir yetenegimde yok belli ki. Ne yapacagimi da bilmiyorum. Dil desen yok sayisal desen yok, örgü desen yok, resim desen yok. Internette işkurun evde paketleme hazirlayin aylik su kadar kazanin gibi bir seyi vardi arastirdim bunu. Yalanmış o. Iskura gidip soran arkadaslar bizim oyle bir iş imkanimiz yok demisler. Hani evde oyle paketleme, birleştirme vs gibi işler yaparim diye düşündüm ama boyle seylerde olmuyor. Bilmiyorum yani. Ama kazanan da kazaniyor.
Takip edermisiniz mahsuru yoksa?
naysapp.tr.go.link/
uygulamayi indir burdan sonra is bankasina musteri kaydi ac. sonra o hesaptan naysa 50 lira at çek yaparak ayni 50 lira ile haftada 4 gün çekiliş hakki var 1 5 10 25 tl. gule gule kullan...
Tiktok çek 😁