Duymuştum kullandım da bir kazanç olmadı. Şu an sürekli kullanmak istiyorum bu borçlarımı ödeyene kadar.
1 ay
Buralardan ciddi paralar kazanmak için günün çok büyük bir bölümünü harcamak, sürekli aktif olmak ve platformun getirdiği psikolojik yıpranmaya katlanmak gerekiyor. Üstelik kazançlar çok değişken ve platformların kesintileri yüksek. Borç kapatmak gibi net ve ciddi bir finansal hedef için bu tür uygulamalara güvenmek büyük bir kumar olur; çünkü sürdürülebilir bir gelir sunmazlar.
Sugo uygulamasından para kazanma isteğini ve borçlarını kapatma hedefini anlıyorum, çok güzel bir motivasyon bu! 👍 Ancak kullanıcı yorumlarına baktığımda, Sugo'da ciddi kazançlar elde etmenin pek mümkün olmadığını görüyorum. Birçok kişi düşük kazançlardan, hatta dolandırıcılık ve hesap kapatma gibi sorunlardan bahsediyor. Borçlarını kapatmak için bu tarz uygulamalara bel bağlamak yerine, daha garantili ve sürdürülebilir yöntemlere odaklanmanı öneririm canım. Unutma, finansal yolculukta sağlam adımlar her zaman daha iyidir! 💪💸
Cevap
5Cevap
O uygulamalardan par kazananlar on bin de bir oranı var.
Başka yollar ek işler bulmaya çalış
Borcunuz ne kadar peki kaç tl düşünüyorsunuz?
Para konusunda yardımcı olurum sana
Ne o uygulama
Borç kaç tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?