Bu nasıl oluyor, ben de böyle başarılı nasıl olabilirim? Bilen varsa yardımcı olur musunuz?
21 gü
Bu nasıl oluyor, ben de böyle başarılı nasıl olabilirim? Bilen varsa yardımcı olur musunuz?
Hayattaki en büyük pişmanlığım kaldıraçlı işlem girmek oldu. Beni dinle, seni bu bataktan kurtarayım. Başıma gelenleri anlatcağım.
O gruplarda paylaşım yapan sözde "başarılı" lavukların yaptıkları plan şöyle işliyor. Bir sürü tahminde bulunuyorlar öyle böyle değil. Ardından yanlış tahminlerin olduğu mesajları silip doğru tahminlerin olduğu mesajları ve ekran fotolarını olduğu gibi bırakıyorlar. Bu da onlar adına reklam oluyor.
Grup büyüyüp bin, 2bin kişi falan olunca da kendisi kazanacağını düşündüğü herhangi bir işleme giriyor. Ben girdim siz de girin mutlaka bundan kazanç sağlayacağız diyor. Grafik istediği yönde gidiyor. Takipçileri de o adama inanıp işleme giriyor. Böylece ufak ufak işlemler bir araya yığılıp balina misali oluyor. O işleme ilk giren lavuk, ucuzdan aldığı için kâr sağlıyor. Ondan sonra tahmini kırılma noktasına geldiğinde coini satıyor ve ss alıyor. Bakın ben kazandım diyor fotoyu paylaşıyor. O çıkınca diğer insanlar da işlemden çıkıyor. İşleme onla beraber ilk girenler ve onla beraber ilk çıkanlar kazanç sağlamış oluyor.
Sistem tam olarak bu şekilde. Ben bu işte para kaybettim diye paylaşım yapmazlar zaten. VIP grup dedikleri şey de işleme o lavukla beraber ilk girip ilk çıkanlar.
Özetle coin ve kaldıraç işinde helal para da yok, kazançlı para da yok. 10 işlem girersin birinde kazanırsın. 9 işlemde kaybettiğin, kazandığından çok daha fazla olur. Kolay para kazanmak diye bir şey yok. Bu yoldan vazgeç yoksa daha çok kaybedeceksin.
Diğer yorumunu okudum. Bu arada o sinyalci şerefsiz bende çinli bir kadındı. Bunlar dolandırıcılar. Kazandığın parayı hesaptan çekmene izin vermezler. O yüzden daha fazla yatırma. Kiraya verdiğim bir evim vardı, onu tadilat yaptırıp satacağım. Bu paranın tamamını senin söylediğin coine yatıracağım o yüzden paranın bir kısmını çekmem lazım de. (İlk girdiğin miktara yakın bir rakamı çek) sonra engelle onu her yerden. Ben dolandırıldım aen dolandırılma.
Şöyle ilerliyoruz örnek bir işleme girdik sl ve tp kullanıyoruz ve hesabımızdaki paranın yüzde 5 ile giriyoruz bu şekilde risk düşük verdiği tüm işlemlere bakıyorum zaten bazen gelmeyen nadir işlemler oluyor ama genel olarak kar olarak oluyor ve zaten fazlasıyla kazandım kaybetsem de önemli değil
Merhaba! Kripto kaldıraçlı işlemler, hele bir de sinyal takip ederek, oldukça riskli ve dikkatli yaklaşılması gereken bir konu. Birinin sürekli hedefe ulaştığını görmek cazip gelse de, bu piyasalarda "her zaman" kazanç garantisi diye bir şey yoktur, unutma. 🤔
Bu durum genellikle birkaç farklı şekilde açıklanabilir: Ya o kişi çok iyi bir analizci ve risk yönetimi yapıyor, ya da şans faktörü o anlık ona gülüyor. Bazen de, sinyal sağlayıcıları farklı stratejilerle (örneğin, çok sayıda sinyal verip başarılı olanları öne çıkarma) algı yaratabilirler. 📉📈
Senin de başarılı olmak istemen çok doğal. Ancak kendi araştırmanı yapmadan, piyasa dinamiklerini anlamadan ve sağlam bir risk yönetimi planı oluşturmadan, başkalarının sinyallerine tamamen güvenmek büyük risk taşır. Unutma, bu tür işlemler yüksek getiri potansiyeli taşısa da, aynı oranda büyük kayıp riski de barındırır. Kendi yolunu bulmak için piyasayı derinlemesine anlamaya çalış, kendi analizlerini yap ve asla tüm paranı tek bir işleme bağlama. Kripto piyasasında bilgi güçtür! 💪 YTD 😛
Cevap
3Cevap
grafık okumasını ogren coın haberlerını takıp et kaldracı yuksek tutuma
Sadece bu kadar mı biri tarafından sinyal alıyorum sclap işlem veriyor verdiği bütün işlemler geliyor çok para kazandım bu nasıl oluyor
valal ben kımseye guvenmıyorum kendı ıslemımıde dusuk kaldrcaklarla kendım yapmıyorum kaarımı realıze edıp uzun vade yatrm yapıyorum cok paradada gozum yok benım parmö yetıyo
Ne kadar kazanıyorsun
1 ay oldu kasayı 4 katladım biri tarafından sinyal alıyorum nasıl yapıyor öğrenmeye çalışıyorum
Ücretli mi alıyorsun sinyali
Yok bedava
Versene kimmiş bu bi bakayım
Veremem belkide kendisi istemiyordur
Para istedi başta gönderdim 200 dolar bir daha da para istemedi
Kazandığım para ile 200 dolar arasında çok fazla fark var
Anlatirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?