Allah rızası için şuna bir çözüm söyler misiniz kaç saattir uğraşıyorum kanalı silip tekrar arasam da olmadı 11794, 30000 dikey şeklimde aratıyorum olmuyor yardımcı olabilir misiniz?

Allah rızası için şuna bir çözüm söyler misiniz kaç saattir uğraşıyorum kanalı silip tekrar arasam da olmadı 11794, 30000 dikey şeklimde aratıyorum olmuyor yardımcı olabilir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhabalar... Uluslararası kurallar gereği maçlar şifreli kanallarda yayınlanma zorunluluğu var. TRT'de bu maddeye uymak zorunda olduğu için, Tivibu, D Smart, Digiturk gibi şifreli platformlar hariç yayınlarını kapama zorunda kalıyor. Paralı her hangi bir platformdan Trt'yi ücretsiz seyredenilirsin. TRT paralı satması gerektipi halde bir ücret almıyor, paralı tüm platformlara ücretsiz yayın veriyor. Bunun dışında şifreyi kırmaya mücadele etme. Turkcell TV falan gibi platformlarda da ücrersiz olabilir. Onlara bak
Peki bu neden herkeste olmuyor orayı anlamadım
Herhangi bir platformu yok ve internet sorunu yaşıyorum. İzleyemeyecek miyim başka yolu yok mu
Normal anten ya da normal uydudan izlemeye çalışırsan izleyemezsin. Dediğim gibi digiturk, d smart, tivibu gibi platformlar ya da bunların şifrelerini kıran cihazları kullananlar izliyor. Kanal silmek, aramakla uğraşma diye yazdım :) sende sorun yok yani
Bu maçlar dünyada ihale yapılıp yayın hakları öyle veriliyor... TRT önce ki senelerde ücretsiz uydudan verdi. Başka ülkeler de para vermek binlerce insan istemeyen kişiler uydudan ve internetten TRT'yi seyretmiş. Almanya, Yunanistan gibi ülkelerde ki yayıncılar bu durumdan zarar ettiklerini bildirmişler. Buna karşılık TRT'de yayınları açık vermemesi konusunda uyarıldı. Bu sebeple kapalı yayın yapma zorunda. TRT'de paralı kanal olmadığı için, paralı platformlarda şifre koymuyor. Uydu ve internet üzerinden erişim yasağı getiriyor
Çok teşekkürler bilgilendirme için bu arada hallettim :)))
Frekans doğru. Kanal araması yapınca, farklı TRT1 isimli kanal ekleniyor menüye. Listedeki diğer TRT1 leri kontrol et.
Çok teşekkürlerr:)))
Başka bir frekansdan açman gerekiyor internette var
Ben bulamadım aynı frekanslar var hep 11794 başka bulabildiyseniz yazar mısınız