kızlar 1,5 yıldır güzel giden bir ilişkim var, mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yanıma geliyor 2 ayda bir ve bizim tek meselemiz para. şöyle ki, o çalışıyor, 100k'ya yakın maaş alıyor, ben de öğrenciyim, 14k gelirim var ayda. giderlerim de cabası. ama o gelince her şeyi ödemeye çalışıyorum. yarı yarıya veya hepsini ben. o ödeyince kendimi kötü hissediyorum. o da beni eziyorsun, ödememe izin vermiyor, kendini kötü hissediyormuş. bugün de şöyle bir şey oldu; biz normalde pazartesi buluşacağız. bu 1 hafta önce hediye almıştı bana, zorla söylettim ve orijinal bir kulaklık almış. ben de kabul edemem dedim, sevindim ama daha vermeden kabul edemem dedim. niye böyle yapıyorsun, kırıldım, sinirliyim falan dedi, kavga ettik. yani bir bende mi oluyor, pahalı hediyeler alınca çok kötü hissediyorum kendimi. ben de alıyorum bu arada pahalı hediyeler ama o alınca kötü hissediyorum. şimdi de gelmeyeceğim böyle yapacaksan diyor, her şeyi ben ödersem gelirim diyor. ne yapacağımı bilmiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum, parasını yiyormuş gibi hissediyorum.
27 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer