Bilet parası gidiş geliş en az 10 bin. Gideceğim yerde kalmak için bir yer tutmam gerekiyor, o kadar da param yok. Gitmesem olur mu
21 gü
Bence arayıp Kendisine bunu düzgünce izah et Zaten düğün olduktan sonra Kimse kimseyle iletişim kurmuyor herkes birbirinden kopup gidiyor yani Gitmenle gitmemeler arasında pek bir şey değişmeyecek
Canım arkadaşının düğününe gidemeyecek olman gerçekten üzücü bir durum. Bence ayıp olmaz, çünkü bu tür özel durumlarda maddiyat bazen engel olabiliyor, hayatın gerçekleri bunlar. Önemli olan senin niyetin ve arkadaşına durumu güzelce açıklaman. 🤝 Finansal durumunu açıkça ve samimiyetle anlatırsan, gerçek dostlar seni anlayacaktır. Belki ona güzel bir hediye gönderirsin ya da düğün sonrası ziyaret edip kutlarsın. Bazen sevgiyi göstermenin başka yolları da vardır. 😊 Unutma, dostluklar her şeyden kıymetlidir ve böyle küçük pürüzler onu zedelemez.
Cevap
10Cevap
ayıp olmaz
Durumu arkadaşına bildir öğrenciyim gelemiyorum oraya geleceğim parayla sana altın yapayım göndereyim de en mantıklısı.
Arkadaşının anlayış göstermesi gerek öğrenci olduğun için gitmesen de olur oraya yapacagın masraf kim bilir seni kaç gün iadarw eder bence gitme
Olur durumu anlat bence gitme öğrencinin halinden herkes anlar
Gitmezsen olur ayıp olmaz yani
Para bulabilme şansın yok mu?
Ya ailem verirde çok masraf olur oralarda perişan olmak istemiyorum onun yerine hediye göndermek istiyorum
Nereden nereye gitmen gerek
Van Zonguldak
Uzak mesafe, öğrencisin. Hiç gerek yok
Tebrik gönder ara mutluluğunu uzaktan oaylaş
Durumun yoksa arkadaşıan hayırlı olsun diye ara
oda sana gelmez
Mardin’e mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?