Gayrimenkul, arsa, tarla, ev, borsa, döviz, faiz, bitcoin? Hangisi sizce?
18 gü
bence tek bir şeye abanmak yerine dağıtmak en mantıklısı. gayrimenkul güvenli ama yavaş ve pahalı, borsa orta vadede iyi ama inişli çıkışlı, döviz sadece korur, faiz risksiz ama düşük kazanç, bitcoin de biraz ya olur ya patlar işi. O yüzden hepsinden az az yatırım yap ve kendi gelirini artır.
Selam Alp! 👋 Bu harika bir soru ve aslında "en iyi" yatırım tamamen senin hedeflerine, risk iştahına ve zaman ufkuna göre değişir. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır bilirsin. 😜 Gayrimenkul daha stabil görünse de, borsa veya kripto daha hızlı büyüme potansiyeli sunabilir. Önemli olan, sana en uygun yolu bulmak! Kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme sakın. 💪
Cevap
6Cevap
Altın
sıcak paradır o da altındır bence. kimse kriz zamanı altın istemiyorum demez işini görürsün o yüzden 1 gramlık altın tutmak lazım biraz alısverişler için kalanlar yüksek gramlı olabilir. bir de köyde ev bahce lazım tabi.
Tarladan almak çok uzun vadede mantıklı... Altın sonra arsa diyorum. Altın yatırım gibi değil pek arsa alana kadar paran değer kaybetmesin diye
İnsanın kendine yaptığı yatırım en iyi kazanç modelidir
Bana göre gayrimenkul. en güzel yanı hem değer artışı potansiyeli hem de kira gibi düzenli gelir sunabilmesi. somut bir varlık olduğu için birçok insana daha güvenli gelir ve uzun vadede sabırlı yatırımcıyı genellikle üzmez.
Eğer boş zamanın yoksa altın, gümüş. Boş zamanın oluyorsa hissede alinabilir
Altın
Altın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?