Para & Ekonomi Sizce en iyi yatırım aracı ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor altın mi dolar mı karar veremiyorum Çeyrek Altın al Gram Altın al Yarım Altın al Dolar al Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Kısa vadede kâr elde edebilecegim hangisidir Sizce en iyi yatırım aracı ne? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Leonardo748d Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Benim 10000000000000000000000000 milyon dölarım var. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl dölar değil dolar o Şakir Yorumla Leonardo748d 1 yıl Tamam Pakize. Yorumla Soran 1 yıl 23 yaşında söylediklerin mantıklı gelmedi azıcık sallıyor olabilir misin Yorumla Leonardo748d 1 yıl Öyle mi? Yorumla Soran 1 yıl 43 olsan inanırdım ama Yorumla Leonardo748d 1 yıl Tamam paşam. Yorumla
MaskeliBalo2024 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Kısa vadede hiç birinde kar edemezsin borsaya koy paranı 0 18 Yorumla Soran 1 yıl borsa oynayamam haram Yorumla Soran 1 yıl ve riskli bir iş Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Nesi haram? Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Altın dolar aldığın gibi ordada coin alıyorsun yükselip iniyor Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Telefondan şu şarlatan hocaları dinleyip cahil cahil konuşmayın Yorumla Soran 1 yıl faiz biniyor üstüne paranın olmaz o riskli bide amcam evini kaybetti araba aldı parayla bana altın söyle sen Yorumla Soran 1 yıl dinde haram ama ben tarikatci cübbelileri dinlemiyorum Kur'an'ı Kerim'de diyor bunu Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Hangi ayette diyor at göster Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Kuranda borsayla uğraşmak haram mı diyo Yorumla Soran 1 yıl haram para yemeyin diyor borsa bitcoin falan haram Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Uf harbi cahilsin haram para o mu Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Mantıklı düşünemiyorsun Yorumla Soran 1 yıl tamam abi haram değilse bile riskli ben öyle işlere giremem yani Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Tamam illa borsaya gir demiyom ama haram günah filan değil altın gibi aynı şey Yorumla Soran 1 yıl nasıl yapcam onu bitcoin mi o Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Binance vs indirmen lazım ogrenmelisin baya Yorumla MaskeliBalo2024 1 yıl Şu yukardaki y@vsagin yorumu silsene Yorumla Soran 1 yıl sildim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim 10000000000000000000000000 milyon dölarım var.
dölar değil dolar o Şakir
Tamam Pakize.
23 yaşında söylediklerin mantıklı gelmedi azıcık sallıyor olabilir misin
Öyle mi?
43 olsan inanırdım ama
Tamam paşam.
Kısa vadede hiç birinde kar edemezsin borsaya koy paranı
borsa oynayamam haram
ve riskli bir iş
Nesi haram?
Altın dolar aldığın gibi ordada coin alıyorsun yükselip iniyor
Telefondan şu şarlatan hocaları dinleyip cahil cahil konuşmayın
faiz biniyor üstüne paranın olmaz o riskli bide amcam evini kaybetti araba aldı parayla bana altın söyle sen
dinde haram ama ben tarikatci cübbelileri dinlemiyorum Kur'an'ı Kerim'de diyor bunu
Hangi ayette diyor at göster
Kuranda borsayla uğraşmak haram mı diyo
haram para yemeyin diyor borsa bitcoin falan haram
Uf harbi cahilsin haram para o mu
Mantıklı düşünemiyorsun
tamam abi haram değilse bile riskli ben öyle işlere giremem yani
Tamam illa borsaya gir demiyom ama haram günah filan değil altın gibi aynı şey
nasıl yapcam onu bitcoin mi o
Binance vs indirmen lazım ogrenmelisin baya
Şu yukardaki y@vsagin yorumu silsene
sildim