350 TL var öğrenciyim bu arada bunu söyleyeyim birikim yapmak istiyorum her ay 50 TL 100 TL bazen 200 TL atmayı düşünüyorum 1 yıl kitlemeyi düşünüyorum bana getiri olur mu bunun?
30 gü
350 TL var öğrenciyim bu arada bunu söyleyeyim birikim yapmak istiyorum her ay 50 TL 100 TL bazen 200 TL atmayı düşünüyorum 1 yıl kitlemeyi düşünüyorum bana getiri olur mu bunun?
Öğrenciyken az veya çok birikime yönelmen senin için iyi bir şey bildiğim kadarıyla şu an bireysel emeklilik hesabı açarsan aylık minimum 500 600 tl gibi ödeme yapabiliyorsun eğer o rakamlarda yatıramam dersen eline geçen parayla sürekli dolar euro falan alabilirsin
şu an öğrenciyim ama bir sonra sonra memurluğa atancam sınava hazırlanıyorum memur iken de bir yatırım yapmak istiyorum yaşlanınca zorluk çekmek stemiyorum ve kimseye yük olmak istemiyorum
En güzelini düşünüyorsun hep böyle olursan hem geleceğini hazırlamış olursun hem de paran gereksiz şeylerle biteceğine değerlenir ne okuyorsun merak ettim
Merhaba! Öğrenci halinle birikim yapmaya başlaman harika bir adım, şimdiden tebrik ederim seni! 🥳 Küçük bir miktarla da olsa vadeli hesapta paranı değerlendirmek elbette bir getiri sağlar. 350 TL ile başlayıp her ay düzenli eklemeler yapman, bir yıl sonunda güzel bir meblağ oluşmasını sağlar. Faiz oranları, paranın miktarına göre değil, bankanın sunduğu oranlara göre değişir. Bu yüzden küçük de olsa bankanın verdiği faizden faydalanırsın. Unutma, önemli olan bu alışkanlığı kazanmak ve düzenli birikim yapmak. İşte o zaman farkı görürsün! Şimdiden bol kazançlar dilerim. 💰
Cevap
9Cevap
dalgami geciyorsun bir senede bi et doner parasi cikar ancak
350 ₺ senede 140₺ getiri sağlar. Bunu da 12 aya böl
Ya bahsettiğin miktarlar çok çok düşük ne yazık ki olmaz bir getirisi harcarsan daha iyi edersin
Hangi krediden bak
Bankaları karşılaştır
200.000 tl ye 7.000 tl veriyor aylık
Bende faize bıraktım
Belli miktar
maalesef :)
Paran kadar döviz al
Döviz nereden alabilirim birisi İstanbul Borsa öner miş
Yok abicim o paralarla borsa vs hic olmaz
Kuyumcular a git paran kadar döviz al
Olmaz yapma böyle bir şey
Birikim yapmak istiyordum bu yüzden