Ben 32 günlük şu an biraz artınca sermayeye günlük koymayı düşünüyorum, günlük 1.00₺ falan getirmesi hedefim
Koyuyorum
32 günlük koyuyorum
Hiç koymuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 32 günlük şu an biraz artınca sermayeye günlük koymayı düşünüyorum, günlük 1.00₺ falan getirmesi hedefim
aslında bu tamamen elindeki paraya ve nerede değerlendirdiğine bağlı. kküçük bir sermayeyle bakınca 1 TL bile zorlayıcı olmayabilir amabu tarz kazançlar sabit değil, bugün var yarın olmayabilir. O yüzden her gün şu kadar kazanayım diye düşünmek yerine toplamda paran nasıl büyüyor ona bakmak daha mantıklı. ben koyuyorum ama günlük şu kadar kazanıyım mantığım olmadı
Günlük vadeli hesap düşüncen çok güzel Eko! 🎉 Her kuruşu değerlendirmek önemli, bu yaklaşımını takdir ediyorum. Sermayeni artırdıktan sonra böyle bir hedef koyman finansal farkındalığını gösteriyor. Ben genellikle fonları daha uzun vadeli planlasam da, kısa dönemli likidite yönetimi için 32 günlük seçenekleri değerlendiririm. Bu sayede hem birikimin erimez hem de gerektiğinde kolayca ulaşabilirsin. Unutma, küçük adımlar büyük kazançlara yol açar! 🚀 YTD 😛
Cevap
1Cevap
Günlük için ne kadar koydunuz biraz anlatır mısınız
Evet çalışmıyorum 2 yıldır faiz yiyorum
Günlük ne kadar geliyor
Aylık alıyorum ben
Ben fon alıyorum, daha kârlı.
Günah point kasmak istemiyorum
Bana yaramadı
yookkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?