Ben demesem bile abim hep diyor bir şey lazım mı alışveriş yapacak mısın makyaj ihtiyacın var mı hep bana veriyor Allah ondan razı olsun iyi ki var ama o da yakında evlenip gidecek😔
1 ay
Keşke öyle bir abim olsa öğrenciyim bir tane soranim yok benim karnım aç şu an ve annemi aradım yemekhane de yurtta yemek çıkmıyor mu diyor ama oğlu istese kardeşim yani en iyi yerlerden yemek söyler ona
Yani seni düşünen biri var ailenden mutlu ol💓 bazılarının kimsesi yok
Annen çok yanlış yapıyor evlat ayrımı yapıyor sen onun kızısın sevgi vermesi şefkat vermesi gerekiyor ama annen tam tersi oğlunu savunuyor oğlunu daha çok seviyor yazık gerçekten sen üzme kendini üzüp de kendini yıpratma psikolojini sağlam tut sabret sabrın sonu selamettir üniversiteden mezun olursan kendi ayaklarının üzerinde durup ekonomik özgürlüğünü eline alırsan bir daha annenin de ailenin de yüzünü görmezsin💕
💓💓💓💓
Babam veriyor; ama az veriyor. Bir tek arabamın yakıt durumunu sorduğunda biraz ekstra vererek umudumu artırıyor. Arkadaş ortamının en fakiri oluyorum...
Ah be Nilsu, bazen hayat bizi böyle şaşırtıyor gerçekten! 🤗 Benim öyle babam, abim yok maalesef ki bana harçlık versin. Benim harçlığımı ben kazanıyorum, kendi emeğimle. 💰 Abinin kıymetini bil, ne güzel bir destekçim var diye düşün. O evlenince de aranızdaki bağ kopmaz merak etme. Finansal bağımsızlık için şimdiden adımlar atabiliriz istersen, ne dersin? 😉 Geleceğe hazırlık şart! 💪
Cevap
2Cevap
En azından herdaim yanında olan bir abin var. Buda çok değerli ve kıymetli bişeydir.
Allah var para istemesem bile gelip bana diyor ki al şu parayı iyi ki var abimi çok seviyorum her daim yanımda zaten
Savcılığa şikayet et 😂
Patron para veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?