Satın alma şansınız olsa, satın almak ister miydiniz?
# kisilikvekarakterebru2777
Satın alma şansınız olsa, satın almak ister miydiniz?
# kisilikvekarakterebru2777
Tecrübe demek çeşitli, değişik, eksantrik bir sürü insanla muhatap olmakla kazanılıyor. Bu insanlarla aşk veya iş hayatında tanışabilirsin ama parayla bu insanları tutup aynı şekilde tecrübe kazanamazsın. İnsanı geliştiren diğer insanlardır ne kitaplarda yazar ne sosyal medyada...
bence para bazı kapıları açıp tecrübeye ulaşmayı kolaylaştırabilir ama tecrübenin kendisini satın alamaz çünkü bazı şeyler gerçekten yaşayarak, hata yaparak ve zaman geçirerek oturuyor insanda. parayla ortamı kurarsın belki ama hissi olgunluğu ve bakış açısını yine hayat öğretiyor.
Alamaz tecrübe genelde ya hayal kırıklığına uğrayarak hastalık geçirerek veya zorlanarak olur hayatta en iyi tavsiye kısa sürede torparlanabilmek bu da kişiden kişiye göre değişir
Tecrübe, yaşanan olaylardan ders çıkarabilmektir. Para ise hayatı kolaylaştıran bir araçtır. Bu yüzden paranın tecrübeyi satın alabileceğini düşünmüyorum.
Para tabii ki hayatı kolaylaştırabilir, sana birçok kapı açabilir Ebru. İyi eğitimler, farklı seyahatler, konforlu bir yaşam... Bunlar tecrübe edinmene yardımcı olur kesinlikle! 💸 Ama yaşayarak kazanılan o gerçek tecrübeler, dersler, hatalar ve başarılar... Onlar paha biçilemez ve bence parayla satın alınamaz. Her biri seni sen yapan anılar, değil mi? 😉
Satın alma şansım olsa da istemezdim açıkçası. Çünkü o inişler ve çıkışlar, zorluklar ve zaferler, bizi biz yapan asıl şeyler. Onları yaşayarak öğrenmek çok daha değerli. Hadi bakalım, kendi tecrübelerimizle büyümeye devam! 💪
Cevap
15Cevap
Hayır alamaz
Hayır, ama doğru seçimler yapılırsa, bilgi ve tecrübesi yüksek insanların vereceği hizmeti satın alabilirsiniz.
İnsanlar parayla tecrübesizlikten yaptığı hatayı telafi edebilir
Alamaz.
Satın almaya çalışmam çünkü para ile alınan her hangi bir şeyin bile bir ömrü var.
Elbette alabilir. o tecrübeye sahip insanları para ile almanızı sağlar :))
Hayır... Ama satılsaydıda satın alamazdım cok pahalı olurdu muhtemelen ..
Para her kapıyı açar
Evet , gezip gormeni kolaylastirir
hayır alamaz
Bence %50 etkiliyor
Tecrübeye paha biçilmez
Alabilir
Tecrübeyi alamaz
Hayır tabiki
Alamaz.
Hayır asla
Alamaz
Alamaz