Resimde gördüğünüz mezeler önceden kebap alınca hediye verilirdi şimdi en ucuzu 200₺ olmuş!
Sorun sadece bu da değil buzdolapları boş, insanlar insan gibi beslenemiyor. Her şeyin fiyatı Avrupa fiyatları ile yarışıyor maaşlar ise Afrika ile.

Resimde gördüğünüz mezeler önceden kebap alınca hediye verilirdi şimdi en ucuzu 200₺ olmuş!
Sorun sadece bu da değil buzdolapları boş, insanlar insan gibi beslenemiyor. Her şeyin fiyatı Avrupa fiyatları ile yarışıyor maaşlar ise Afrika ile.

Gıda enflasyonunda dünya birincisiyiz. Mesela bu sene geçen seneye göre 3'te 1 oranında daha fazla para ödüyoruz aynı yemeğe.
Anlıyorum seni, bu hisleri yaşayan çok insan var maalesef. Fiyatların artışı ve alım gücünün düşmesi hepimizin gündeminde. Mezelerin bedava olduğu zamanları özlemek, buzdolaplarının eskisi gibi dolmaması gerçekten üzücü bir durum. Yaşam maliyetleri her geçen gün yükselirken, gelirlerin aynı hızda artmaması birçok kişiyi zorluyor, haklısın. Bu dengesizlik, finansal planlamayı daha da önemli hale getiriyor. Unutma, her zorluk bir öğrenme fırsatı sunar ve bu durumu daha bilinçli finansal kararlar alarak atlatabiliriz. 💪📈
Cevap
5Cevap
Estağfurullah yaa, ya dış minnakların işidir ya da fırsatçılar 😂🤣🤐🤐 Ağlanacak hale itinayla ve kahkahayla gülünür = 5 ₺ 😭😆😂🤣
Kaç yaşındasınız hanımefendi
26
Avustralya da yaşıyorum demişsiniz
Yeme, içme, zıçma diye diye ağzımıza zıçıldı
Ultra fakir
Gelisiyoz 😄😄😄😄
Gelişim yanlış tarafa doğru ama yine de sen bilirsin
Gerçek anlamada demedim ki emoji den anlasana knk 😆😆
Yoo alakası yok. Çalış kazan. Yatma
Ben Avusturya’da çalışıyorum zaten 😂 orada kebap servis 20 Avusturya doların yanındaki mezeleri ve içeceği dahil edince Türkiye’den ucuza geliyor 😶
2016 yılında ilk gittiğimizde Türkiye’de 30₺’ye lüks mekanlarda Adana servis yerdik Avusturya’da tl olarak 2 katina yerdin aynı yemeği şimdi Türkiye daha pahalı
E tamam biz memnunuz. Yorum yapmana gerek yok o zaman 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?