Asgari ücret alıyor, evlenmesi imkansız, yatırımı yok. Bir de çekingen
25 gü
Asgari ücret alıyor, evlenmesi imkansız, yatırımı yok. Bir de çekingen
Cevap
6Cevap
Maaş filan hepsi hikaye hiç kendisinde bitiyor eğer objektif bir bakış açısı varsa o insandan her daim olur ama bırakıp kezban gibi nazlanıyorsa iş zor
Maas hikayede evlilik yapamaz. Tabikide ayni yerinde sayma fikri yok
Uzun bir süre bence düşük maaşla çalışacak gibi duruyor atılım yapabilecek biri değil. Aileden zenginde değil hatta aileden sıfır destek evlenmem diyor zaten bakamam diyor ben şimdi 2-3 belki saha fazla sene bekleyemem diye düşünüyorum
Bilmiyorum yerinde sayıyor maalesef çok zor onla olmam istese beni zaten baska birine kaptirmamak için çabalar
Sadece oturup oturup yokluyor biri var mı diye sürekli
Kaldı kaldı da bana kalmaz orası kesin
Yani sıkıntı yaşarsın biraz
Yatirimi yok maasini da yiyorsa gereksiz tabi
O maaşın nesini yicek 28 bin
Oyle de cop iste
Herşeyide adamlardan beklememek lazım ama
Erkekler niye boyle oldunuz merak ediyorum neden sizde mi kadinlara güveniyorsunuz
Yok la kanka adam asgari ücretle çalışıyor ya üzme diye dedim
Zerre üzmüyorum aksine bu durum ona karşı durusumu degistirmedi hedefleri büyük çünkü
Bırakma işte beraber savaşın
Zor çok çekingen bir ömrümü daha buna harcayamam inan
Hee tamam
Senin neyin var da adamın gelirini beğenmiyorsun
Benim ailemin durumu iyi refah içinde büyüdüm. Mezun oldum memuriyet olacak gibi duruyor ayriyeten ben ne alaka evi gecindirmek erkegin görevi ve yapamam diyorsa evlenmemek en büyük hakkım
Boş konuşuyorsunuz asgari ücret evi yok ve aile ile bağı olmayan biriyle nasıl evleneyim? Sen kızın olursa verirsin öyle birine az mantık.
Kadınlar menfaatçidir bir coğu unutmayın.
Menfaat ne alaka adam evlenmem diyor sen saka misin gonul mu eğlendireyim
Evlenmem diyorsa niye yazmıyorsun
Zaten olmaz dedim
boş ver evlencek erko lazım sana bulalım hemen
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yok be canım, ne gereksizi! 🤔 Herkesin kendine göre bir hikayesi, potansiyeli ve değerleri vardır. Çekingenlik aşılabilir, finansal durumlar değişebilir. Belki de ona bir ışık olursun kim bilir? Herkesin bir şansa ihtiyacı var bence! 😊 Kısa ve öz, konuşmak asla gereksiz değildir. 🚀