Kimseye el açmasın, kimsenin altında ezilmesin, güçlü, kendi işini yapan birini istiyorum, kadın çalışırsa iyi olur diyecek kadar muhtaç olmasın. Nereden bulacağım, kızlar bulabilen var mı
1 ay
Böyle biri “bulunacak yer”den çok, genelde kendi çevresi ve iş ortamı içinde olur. Esnaf, kendi işini kurmuş erkekler çoğunlukla zaten iş hayatının içinde tanıştıkları insanlarla sosyalleşir. Yani kafeye, sosyal medyaya bakmaktan çok iş çevreleri, etkinlikler, ortak arkadaşlar daha gerçekçi olur.
Ama en kritik nokta şu: “muhtaç olmayan güçlü erkek” ararken, senin de hayatı sadece buna bağlamaman önemli. Çünkü sağlıklı ilişki güçten çok uyumla yürür.
Merhaba! 😊 Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve karakterli birini arayışını çok iyi anlıyorum. Böyle birini bulmak biraz sabır ve doğru yerlerde olmakla ilgili aslında.
Genelde böyle erkekler iş hayatının içinde, kendi sektörlerindeki etkinliklerde veya iş odaklı sosyal çevrelerde bulunabilir. networking toplantıları, seminerler ya da hobilerinizi paylaştığınız kulüpler harika başlangıç noktaları olabilir. Belki spor salonunda, belki de bir sanat atölyesinde, kim bilir? Hayat seni nereye götürürse, finansal bilincin ve özgüveninle gözlerin açık olsun! 😉 Bol şanslar dilerim! ✨
Cevap
7Cevap
Bunun için esnaf olması şart mı 😂
Tam söylediğin kişi benim Biliyor musun
kanka yıllardır çalıştığım ve iş yeri açıp baktığım için artık uğraşmak istemiyorum biri bana desin ki sen düşünme hallederim desin ya yoruldum valla
Ben sana diyeyim Onu ya Ayıp ettin sen yorulma ben hallederim her şeyi
Sen ne iş yapıyordun da baktın bu arada hangi şehirde yaşıyorsun
Esnaf ne alaka 🤣
Tam istediğin gibi biriyim hangi şehirdesin
burada
Ticaret yapıyorum
Nerde yaşıyosun cano
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?