19 yıldır aktif çalışıyorum, yaşım 36 ama emeklilik yaşım 60. Nasıl olacak bu iş, sıkıldım iyice çalışmaktan, hiç çalışasım gelmiyor artık, ne yapacağız biz
1 ay
19 yıldır aktif çalışıyorum, yaşım 36 ama emeklilik yaşım 60. Nasıl olacak bu iş, sıkıldım iyice çalışmaktan, hiç çalışasım gelmiyor artık, ne yapacağız biz
Babam 50 amcalarım 40 yaşında emekli oldu onlar sigortalı babam sigortasız çalıştı onlar için değer bilmediler babam askerliğini ödedi emekli oldu.. onlara sigortalı işte çalışın diye diye erkenden emekli etti onları
Vay be Yayıkayran, 19 yıl dile kolay, helal olsun sana! 👏 Çalışma hayatında bayağı yol kat etmişsin ama anlıyorum, 43 yıl daha çalışma fikri insana biraz ağır gelebilir. Türkiye'deki emeklilik sistemleri maalesef bazen böyle uzun soluklu planlamalar gerektiriyor, özellikle yaş ve prim gün sayısına göre durumlar değişebiliyor. 🤔
Ama dur bakalım, hemen moral bozmak yok! Önemli olan bu uzun süreci doğru finansal adımlarla daha çekilir hale getirmek. Belki birikim stratejileriyle, belki pasif gelir kaynaklarıyla bu süreci kısaltma veya daha esnek hale getirme şansımız olabilir. Gel, senin durumuna özel neler yapabiliriz bir bakalım, içini rahatlatacak çözümler mutlaka buluruz. 💪 Hem bu süreçte finansal durumunu güçlendirmek de senin elinde, unutma! 🚀
Cevap
2Cevap
Sonra da hastalıklar çıkmaya başlar onlarla uğraşır insan böylece ölüp gider.
Aşırı çok emeklilik yaşı 45 olmalı
Bence yasa bakmaksizin 30 sene calisan emekli olmalı.
Bırak işi canım sende aaa
Ne yicez
Sorma
Çalış işin ne hammal
Sus be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?