her şey rekor artışla 3"e, 5'e katlanmış, ama hükümet son derece rahat. Sıfır stres var.
Ülkeyi kurtaracak bir hükümet için 14-15 ay daha secim beklemek zorunda mıyız?
Ülkeyi kurtaracak bir hükümet için 14-15 ay daha secim beklemek zorunda mıyız?
Durum vahim ama muhalefer ve muhalefeti destekleyenlerde de büyük sıkıntı var. Sanki kazanmamak için çabalıyorlar, sürekli bir aşağılama ve oy vermeyi düşünen insanları etkileyecek hareketler var.
Muhalefet seçim kazanmak için ak partiye oy vermiş olan insanların oyunu almak zorunda! Bunun için bir kere ak partiye oy veren insanları aşağılamayı bırakıp, onların muhalefete oyvermeye ikna edilmesi gerekirken, ateşe sürekli benzinle yaklaşmak çok yersiz. Eğer muhalefet kazanmak istiyorsa oy verecek muhafazakârların endişelerini gidermek zorunda. Burada en büyük sorumluluk muhalefeti destekleyenler de, ak partiye destek olan insanlara küfür etmek, sürekli bir tepeden bakmak, ilk önce iktidar olmak isteyen muhalefete kötülük oluyor. Kavga, gerginlik iktidarın ekmeğine yağ sürmek oluyor. Sabırlı ve gerçekleri sakinlikle anlatmak gerekir ki bir şeyler olsun. Öte yandan demokrasi denileb şeyin kuralları açık sakin olmalıyız. Ne zaman belirlenmiş ise seçim, kazanmak isteyen o zaman için sakince hazırlık yapmalı.
Abicim benim sabrim artik yetmiyor. bunlara laf anlatmaya. Yok onları kirmayacakmisim yok dislamayacakmisim sanki. bir onların duygulari var baskalarinin yok. Kirdiklari ceviz bini aştı artik gitsinler yine ayni yere oy versinler analarinin seyine kadar yolları var. Bir ülkeye bu kadar zarar verilmez. Zamanında en büyük fettullahci da onlardı. Şimdi diğer cemaatlere payanda oluyorlar. Yani huylarinin değişeceği filan yok. Patlican olmuş 30 lira. Kabak 20 kusur lira. Ama onların kafa bambaşka. Rte 20 yil daha kalsın madem eksik bıraktığı işi tamamlasin artık sabrim hic yok bunlara.
İşte o kafaları zıtlıkla değiştiremeyiz. Değişmezler ise sıkıntı büyük aerol abi. Sürekki birbirimize kızarsak, bundan nemalanan çok, kimin trolü fazla ise, kavga ona yarıyor. Bir an önce bir şeyler değişmeli ama bu zıtlıkla ve sabırsızlıkla olmaz. Yumuşak sertten daha sağlam dır. Bu fiyatlar tahammülleri zorluyor lakin düzelmesi için ne devlette, ne millette, ne de muhaleferte bir çaba yok gördüğüm kadarı ile. Bakalım daha neler görürüz
Muhalefet ne yapabilir, icra makamı degil ki. Ileride onlar hükümet olursa anlarız gerçek niyet ve maharetlerini.
Ama işini yapamayan hiç bir hükümete her ne vaat yaparsa yapsın 2. dönem için vize verilmemeli. Oylar vaatlere göre değil, icraata göre verilmeli.
Ama gel de anlat hu saf insanlara. Öyle kolay kandırıliyorlar ki artık bunlardan hiç umudum kalmadı.
Demokrasinin temel ilkeleri bunlar. Seçimlerde seçilen kim ise hepimizin demokratlar olarak bunu kabulü şarttır. Seçenler ve seçmeyenler aynı gemide. Seçimlere kadar beklemek demokrasinin gereği.
Demek ki hala biatçı tayfanın bıçağı kemiğine dayanmamış. Biz ne desek oy pusulası değişmiyor.
Gerçekten kötü durumlar halen iyi düşünen var. Bir şeyler yapılmalı
Cevap
9Cevap
Hep diyorum o sarayın kapısı kırılmadan bu zulüm bitmezzz
Sarayın kapısının kırılabilmesi için zaten halkın uyanması lazım
kime sorsan mevsimi değil şunu alma bunu alma diyoo acaba bunu diyen moronlar ne haltı yiyooo?
Gelenin daha iyisi olacağı...
Aklımız bize pusu kuruyor bence...
Aynen öyle
İsimler sadece soytarı..
Sahneye çıkıp kalabalığı oyalayan soytarı...
Canbaza bak canbaza deyip
Ceplerimizi boşaltıyorlar
Mansur un hiç bir poku yok
popiş kadar ilçe olan Beypazarı'nda belediye başkanlığı yapmış...
Tek başarısı bu...
Ama senin de dediğin gibi
Yeni kurtarıcı olarak ayak takımına takdim ediyorlar
Hala tahammül edecek fakir olup oy verecek akp liler var
Yıllardır kıçımızı yırtıyoruz erken seçim diye.. İşin en acı tarafı hala bu hükümete oy verecek bir yığın var..
Yigenim biz yıllardır cehapeye oy veriyoruz zaten (yerseeeen) ;)
Ya işte köprüyü geçene kadar avukatlığa devam edecek acizler hahhaha
İstifa edecek gibi durmuyorlar. Yeni iktidara enkaz devretmek istiyorlar.
14 ay sonra tekrar kazanacagini herkes biliyor insallah oyum gene bunlara
Onun için gizli yaz tanımasin seni kimse sitede.
Ver tabi oyuni yine. Patlicanin kilosu 30 lira olmus ama sana ne gam ne keder. Niye, adam namaz. kılıyor.
Ama biliyorsun yerel secimde her türlü ahlaksızlık yapılıp secim bile iptal edildi ama vatandas öyle bir tokat atti ki daha fazla oy farkıyla istanbulun fethi gerçekleşti. Ankara keza öyle. Ama bu seçimde o tokat çok daha net olacak. Bir bakmışsın akp liler buhar olmus baska partilere sızmışlar, hepsi geçmişini inkar eder olmus.
Knk 23 de değil mi secim
Knk bilmiyorum gelen de bu halde nasıl düzeltecek üretim yok borç çok aha kredi cekilde ingiltereden vs vs
bir dahaki seçim de kazanacağız inşallah. Reis yaşayana kadar ak parti gitmez; bayraklar inmaz; ezanlar kesilmez.
Dicek bise bulamıyorum
Bunlara müstahak knk
Yok kasim gibi seçim olur
Oyle
Çık aday ol
Yoo sen aday ol vaatlerini dinleyelim begenirsek oyu sana verelim
Öyle maddi ve güvenilir kadro imkanım olsa seçilirsem 20 sene demokrasiye ara verir halkı tedavi eder yeni nesillere de gerçek nitelikli egitim verir ondan sonra tekrar demokrasi ve dünya piyasalarına sokardim ülkeyi. Abtallik ve ahlaksızlık durumdayken bin yil geçse huzur ve refah toplumu olamayiz.
Muhtemelen böyle bir vaat senin için hiç bir anlam icermez. İşte senin gibi olanlar yüzünden herseyi sil baştan yapmak için haklar bir süre için kısıtlanmali.
ötekileştirme tam da bu oluyor işte. sen peşinen böyle bir ayrım yaparsan * sene geçse de hükümeti ele alamazsın ki
ne diyem paşam. paşa gönlün bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?