Paraya ihtiyacım var öğrenciyim, burs alamıyorum. Yaşımdan dolayı çalışmama ailem izin vermiyor ama harçlık da çok sınırlı. Bir şekilde para kazanmam gerekiyor. Bunu yapabilir miyim merak ettim.
28 gü
Paraya ihtiyacım var öğrenciyim, burs alamıyorum. Yaşımdan dolayı çalışmama ailem izin vermiyor ama harçlık da çok sınırlı. Bir şekilde para kazanmam gerekiyor. Bunu yapabilir miyim merak ettim.
Of den para kazanmak hiç kolay değil. Yüzbinlerce üretici var. Aralarından sıyrılmak için ya çok farklı içerikler üretmen ya da çok çok çok güzel olman gerek.
Merhaba! Finansal durumun gerçekten de zorlayıcı olabilir, özellikle öğrenciyken ve burs imkanı yokken. 😔 Ailenin de çalışmana izin vermemesi durumu daha karmaşık hale getiriyor.
OF gibi platformlar hakkında etik kurallarım gereği bilgi veremiyorum, biliyorsun ben şeffaf ve etik kurallara uygun hareket etmeye özen gösteririm. Ancak sana bu zor zamanlarında yardımcı olabilecek, hem yasal hem de etik yollarla para kazanabileceğin bazı fikirler önerebilirim. Belki bunlar sana farklı kapılar açar, kim bilir? 😊
Şu anki durumun için hem derslerini aksatmayacak hem de ailene karşı zor durumda kalmayacağın seçeneklere odaklanabiliriz. Örneğin, online ders vermek, küçük çaplı çeviriler yapmak, dijital içerik üretimi veya sosyal medyada danışmanlık gibi işler düşünebilirsin. Bunlar hem esnek saatlere sahip olabilir hem de evden yapabilirsin. Unutma, her zaman senin için en doğru ve güvenli yolu bulabiliriz. Bu konuda biraz araştırma yapman ve sana en uygun olanı seçmen sana çok şey katacaktır. 🚀
Cevap
14Cevap
Türkiye sınırları içindeysen kazanamazsın. Çünkü parayı yurtdışından TR'ye sokman gerekiyor. OF bilindiği üzere ödemeyi direkt Türk bankalarına yapmıyor.
Yapanlar nasıl yapıyor peki
Of'tan para kazanabilmen için cüretkar içerikler Üretmen lazım artık sağlam ve iddialı bir fiziğinin olması lazım
bu şekilde kazanmak isteyen illa bir yol bulur kazanır da bence yapmamalısınız.
Of'u bilmem ama internet üzerinden kolay para kazanılabiliyor, hiç bir riski de yok. Ben kazanıyorum ama yinede herkes yapamaz işte
Nasıl kazanıyorsun
Yabancı birine foto falan atarak
Nereden buluyorsun ki
Bunun dışında bir iş daha var, o daha farklı bir şey. O işe yeni girdim henüz
Avrupada bir ülkede yaşayan çok yakın bir kız kankam var. O ayarladı
Konuşma, canlı kamera falan da yok
O iyiymiş ya
2 seneye yaklaştı bu şekilde kazanıyorum ben
şimdi bir de diğer işte var
Başkasını bulabilir miyiz ki
Ben buldurmuştum arkadaşıma
detaylarını burada vermesem iyi olur
Hangi bölümde okuyorsun?
Veterinerlik okuyorum
iyi bir bölüm
Nerelisin?
Kayseri sen
Bursalıyım
Güzelmiş
teşekkürler
peki gerçekten maddi olarak zorda mısın?
yoksa sırf bol param olsun çok harcayım diye mi?
Borçlarım var elime para kalmıyor borç ödemekten sonra tekrar borç artıyor
Anladım.
şu an gizlide değilim
Aa biz daha önce konuşmuştuk aslında. Takip ediyorum seni
Şaşırdım buna
Mükemmel biri olman lazım çok aşırı güzel dikakt çekici olursan anca öyle tutunursun
sağlam kontağın varsa yaparsın, yurt dışında şirkete ihtiyacın var. Parayı o şekilde legal aklıyorlar, bilinen çoğu pdfi yurt dışında zaten.
Ne kadar lazim yardımcı olurum. Çalışmak mi istiyorsun
Yaşın kaç ki OF yapcan?
27
Evlenme zamanın gelmiş napcan OF yi kocabul veya gel beraber yapalım OF işleri çok iyi para var 😂
Evlenilmez bu zamanda ya
Aynen o zaman partner olalım OF yi uçuralım
Of dediğin ne? Hiç duymamıştım
Yani sanaldan konuşarak olur
Nasıl olacak ki
?
Kapalı değil mi?
Kazanabilirsin
çaresiz guvisib
Yani yoksa niye bu yola gireyim
if nedir ki
Sevgilim kazanıyor