18 yaşında aile baskısı altındayım, evden kaçmadan online nasıl para kazanıp kendi düzenimi kurabilirim?

Merhaba ben 18 yaşında bir genç kızım. Lise için ailemle yaşadığım ilçeden başka bir ilçede yurtta kalıyorum, son sınıfım. Bir süredir sevgilim vardı ve annem bunu biliyordu. Sevgilim 5 aydır askerde yani buluşamıyoruz bile. Benim ailem ise tıpkı Urfa'daki aşiret aileler gibi sevgilim olmasını ya da kimseyle konuşmamı istemiyor. Bir yandan haklı olduklarının farkındayım ama işlerine gelince başkalarıyla kıyaslıyorlar ve akranlarımın hep sevgilisi var, ailem bunu anlamıyor. Her neyse, iki hafta önce falan annem bana sinirlendi ve babama sevgilim olduğunu söyledi. Babam ise bu konularda çok serttir, anne söylediği sırada ben yurttaydım, iki hafta sonra eve geldim babamın yanına ve benimle ilk başta konuşmadı, sonra ağzına geleni saydı ve çok ağır konuştu. Ne söylediğinin bir kısmını siz tahmin edebilirsiniz. Sevgilim "Ben senin arkandayım gel yuvamızı kuralım" diyor, sevgilinin ailesi de aynı şekilde ama onların da maddi durumu pek iyi değil. Ve anlarsınız yani ben evden kaçıp gitsem bu kez yağmurdan kaçarken doluya tutulursam diye korkuyorum. Sevgilimin beni bırakmayacağına eminim ama kendimi sadece buna bağlayamam. Bu arada ailem çok üstüme geliyor ve yazın falan kuaförde babam iş ayarlamaya çalışıyor, bana psikolojik baskı uyguluyorlar "senin gözümüzde değerin yok" falan diye. Bu arada babamın bana öğrendikten sonraki ilk sözü şuydu: "Madem oraya... yapmaya gittin buradan ben sana senin gibi bir... bulurdum, neden oraya gidip onca paramı yedin" dedi. Yani ben yeni yeni anlıyorum, ailemin en azından babamın derdi para. Ben ne olmuşum ne bitmişim umurunda değil. Yazın bile parasını yememem için kuaförde çalıştırmayı düşünmüş adam. Anneme gidip "Kuaförle konuş" falan demiş. Ben ne bu ailede daha fazla kalmak istiyorum ne de sevgilime kaçıp hayatımı tek bir kişiye bağlamak istiyorum. Şu andan itibaren kendi başıma para kazanmanın bir yolunu bulmaya çalışıyorum, bir yolu illaki olmalı bu yüzden sizden yardım isteyeceğim. Freelancerlık işlerini falan araştırdım ama Türkiye'de anladığım kadarıyla pek müşteri yok, yapabileceğim imkanlar da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum, böyle kazanç sağlayan birileri var mı? Yardımcı olabilirler mi?

18 yaşında aile baskısı altındayım, evden kaçmadan online nasıl para kazanıp kendi düzenimi kurabilirim?