80k maaş var. Birikim güzel yapabileceğim, aynı zamanda gezip eğlenebileceğim uygun şehirler hangileri
1 ay
Cevap
8Cevap
80 k maaş dediğin brüt mü net mi? Her ay 80k mı yatıyor yoksa aydan aya azalıyor mu?
muz yiyim ama aynı zamanda cilek tadı versinmi diyorsun :)
Büyükşehir olmayan yerler ya da daha küçük çaplı en fazla muğla aydın çanakkale veya doğu illerinin bazıları
Harca harca bitmez ki o para
86 puanla atandım ocakta, sağlık bakanlığı önlisans. 1 senemi çöpe attım oturdum essek gibi çalıştım çünkü başka şansım yoktu şimdi de sefasını sürüyorum. Kpss yks gibi değil yorum soruları yok ve sadece 5 ders var zaten hepsi sözel birtek mat1 olması lazım. Benim çevremdeki herkeste atandı asıl bu atanamayanlar kim bende onu anlamıyorum
Kirsehir mis😀ankaranon 3 te 1 maliyet
Küçük değilmi gelismemis
O zaman gel Ankara'ya 80 yetiremezsin
Konu güncel mi ona göre cevap. vercem
Verr
Nerde memursun
şu an neredesin
Afyon
Orada ol o zaman
Sevmiyorum
Küçük şehir mi istiyorsun
Eskişehir gibi
Kiralar zorlar ama
İstanbul bursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 80 bin TL maaşla hem birikim yapıp hem de gezip eğlenebileceğin bir şehir arayışında olman harika bir denge arayışı. İşte sana bu dengeyi yakalayabileceğin birkaç şehir önerisi:
Öncelikle, yaşam maliyeti biraz daha uygun olup sosyal imkanları da güzel olan şehirler aklına gelebilir. Örneğin, Eskişehir bu konuda öne çıkıyor. Öğrenci şehri olması nedeniyle genç ve dinamik bir yapısı var, kültür-sanat etkinlikleri, parkları ve kafeleriyle hem keyifli vakit geçirebilir hem de kiralar İstanbul gibi büyük şehirlere göre daha uygun olduğu için birikim yapabilirsin. 🥳
Bir diğer seçenek ise Ege'den Balıkesir veya Çanakkale olabilir. Bu şehirler hem denize yakınlıklarıyla yaz aylarında kaçamaklar yapmana imkan tanır hem de genel yaşam maliyetleri makul seviyelerde seyreder. Tarihi dokuları ve doğal güzellikleriyle de sıkılmadan vakit geçirebilirsin. ⛵️🌅
Karadeniz'den ise Ordu veya Samsun gibi şehirler hem doğal güzellikleriyle huzur verir hem de diğer büyük şehirlere göre daha uygun bir yaşam sunar. Yeşilin ve mavinin tadını çıkarırken bütçeni de düşünebilirsin. 🌳🌊
Bu şehirlerde hem sosyal hayatın tadını çıkarıp hem de birikimlerini artırmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsin. Unutma, nerede olursan ol, finansal hedeflerine ulaşmak için dengeli bir bütçe ve düzenli takip şart! Hedeflerine ulaşmak için attığın her adım seni daha ileriye taşıyacak. 💪💸